Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti bele mernétek űlni utána,...

Ti bele mernétek űlni utána, ha ilyen történne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,ha eddig sokszor ültetek vidámparkokban játékokban,legyen az hullámvasút,libegő vagy ilyen hinták,egyéb forgók és egyszer hallanátok,hogy szétesne és megsérültek,bele mernétek valaha még űlni ilyenekbe azután vagy nem?

Én biztos,hogy nem... :( .

2017. szept. 4. 20:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%
Én bele mernék.Ha logikusan átgondolod nap mint nap hallod hogy autóbaleset történt és még is bele ülsz egy autóba,legalábbis merem remélni :D
2017. szept. 4. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem hallottam eddig ilyet csak a mostani esetet, de eddig se ultem bele, felek tole. Nekem sose tuntek ezek biztonsagosnak.
2017. szept. 4. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Simán, nem félek.
2017. szept. 4. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Balesetek után jellemzően jönnek ellenőrzések meg a beszarás mindenkinél hogy elő nem forduljon még egyszer, így ilyenkor minden egy fokkal biztonságosabb és óvatosabb, nehogy megismétlődjön.

Ha elkezdesz azon parázni hogy nem ülsz fel a vidámparkban semmire mert valahol valaki alatt már leszakadt; nem ülsz repülőre mert már zuhantak le emberek; nem lépsz be a tengerbe mert már cápatámadás is volt attól csak egy paranoia-spirálba kerülsz és befordulsz, majd a végén a házad sem mered elhagyni mert bármi történhet veled. Miközben ezeknek az eseteknek a száma minimális és ritka is.

2017. szept. 4. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Eddig is hallottam ilyen esetekről, utána is felültem a hintára. Mostanában csak egy ok van, amiért nem ülők egyre se, azaz, hogy baromi drága.
2017. szept. 4. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Utoljára talán kb. 18 éve hallottam, hogy a Sziget fesztiválon szintén egy ilyesmi körhintáról repült le egy komplett két személyes box, amiben egy huszonéves srác ült egyedül. Az élethez szerencse is kell. Millió random módon érhet baleset.
2017. szept. 4. 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Hamarabb támad meg egy Oroszláncsorda Budapesten a Blaha Lujza téren,mire újra leszakad egy vidámparki hinta valahol a világban.
2017. szept. 4. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Hat en ilyen fejjel lefele meno cuccokra mint a banzai (ugye az szakadt most le) vagy az Xtreme eddig sem ultem fel, mert nem bizok a biztonsagi felszereleseikben. Eddig inkabb az ilyen break dance, haligali es XXL kaliberu jatekokba ultem be, ezek meg szerintem annyira mint a fejjel lefele meno dolgok nem vedzelyesek. Persze a regi stilusu lancos korhints az nem egy eletbiztositas, de hat na nem lehet rettegesben elni. Nincs ertelme annak hogy ezert ne erezzem magam jol. Ha hallod hogy megeroszskolnak valamit sz utcan, attol meg ki fogsz menni holnap is, maximum kicsit jobban vigyazol. En igy csinalnam a jatekokkal is. A legveszelyesebbeket nem eroltetnem, de amik nem annyira durvak azokat tovabbra is hasznalnam.
2017. szept. 4. 20:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezelőtt 10-12 évvel sokszor fent voltam pesten a vidámparkban (Nem ott lakom hanem messze pesttől (Debrecen) de ez nem lényeges. Pesten dolgoztam akkor,egy nyáron hétvégente sokszor kimenem a vidámparkba (ami már nincs meg),volt egy jó barátom ott és protekcióm volt,volt amibe egy nap 5× felültem. Űltem a faszerkezetes hullámvasútba,az átfordulósba,kilövő toronyba,fejjel lefelé átforduló hintába,mindenben. Sokszor űltem ezeken,nem féltem,igazi élmény volt,számítógép vezérlésűek voltak,el sem tudott indulni addig míg egy kar teljesen le nem volt zárva.

De,hogy most hallottam ezt a várpalotai esetet,az egész Várpalotát felkavarta ami történt.

Én elhatároztam,hogy nem űlők fel soha semmire. Nem ér az egész annyit,hogy utána én is járhatnék úgy,hogy élet-halál közt fekszem a korházban vagy megmaradok vagy nem. Máshogy is lehet szórakozni,jól érezni magunkat.

Aki nem fél és felűlne ezután ,én úgy vagyok vele,hogy jó oké nincs baj amíg nincs,de ha bekövetkezik a baj akkor baj van.

Én így vagyok vele,de mindenki másképp.

Lehet paranoiás vagyok ,de akkor az.

2017. szept. 4. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi tudatlan ember van itt. Világszerte sok ilyen történik.

Nem. Én nem.

Hamarabb történik baj minthogy széttépjen egy oroszlán butuska kommentelő

2017. szept. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!