Miért bújkálhat valaki Facebook-on? Nem írja ki a teljes nevét, nem lehet bejelölni, nincsenek kint fotói és van kb 4-5 ismerőse?
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 17:10
11/16 anonim válasza:
Én gyakorlatilag hírolvasóként használom a Facebookot. Autósportok, túrázások, múzeumok...minden ami érdekel, meg 1-2 emberrel küldözgetek hülyeségeket és ennyi.
12/16 anonim válasza:
Osztom a 2-es véleményét: ilyen vagyok én is. Van 5 alatti számjegyű ismerősöm, akikkel kapcsolatot tartok, nem posztolok, alig like-olok, mert nem izgat, de a kapcsolatfenntartás végett szükséges.
Volt, amikor 180 körüli ismerősöm volt, de ugyanolyan nap volt tőle akkor is, mint a mai...
13/16 anonim válasza:
Fake profil, vagy egyszerűen nem érdekli a Face és azon kívül éli az életét.
15/16 anonim válasza:
Jó ezt nem tudtam kihagyni nekem is ilyen profilom van xD
16/16 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi a profilom. Arra használom, hogy olyan barátokkal tudjak rajta beszélni, akikkel más csatornán nem nagyon lehet, egyébként leszarom, azon kívül élem az életem. :) Az ismerkedés pedig nálam alapból teljesen ki van lőve a neten/Facebookon, nem véletlenül állítottam a legszigorúbbra a biztonsági beállításaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!