Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bújkálhat valaki Faceboo...

Miért bújkálhat valaki Facebook-on? Nem írja ki a teljes nevét, nem lehet bejelölni, nincsenek kint fotói és van kb 4-5 ismerőse?

Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag hírolvasóként használom a Facebookot. Autósportok, túrázások, múzeumok...minden ami érdekel, meg 1-2 emberrel küldözgetek hülyeségeket és ennyi.
2017. szept. 3. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Osztom a 2-es véleményét: ilyen vagyok én is. Van 5 alatti számjegyű ismerősöm, akikkel kapcsolatot tartok, nem posztolok, alig like-olok, mert nem izgat, de a kapcsolatfenntartás végett szükséges.

Volt, amikor 180 körüli ismerősöm volt, de ugyanolyan nap volt tőle akkor is, mint a mai...

2017. szept. 3. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Fake profil, vagy egyszerűen nem érdekli a Face és azon kívül éli az életét.
2017. szept. 3. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert csicska.
2017. szept. 4. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó ezt nem tudtam kihagyni nekem is ilyen profilom van xD
2017. szept. 4. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi a profilom. Arra használom, hogy olyan barátokkal tudjak rajta beszélni, akikkel más csatornán nem nagyon lehet, egyébként leszarom, azon kívül élem az életem. :) Az ismerkedés pedig nálam alapból teljesen ki van lőve a neten/Facebookon, nem véletlenül állítottam a legszigorúbbra a biztonsági beállításaim.
2017. szept. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!