Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi idő után ildomos...

Mennyi idő után ildomos valakit bejelölni Facebookon? (Annyira nem is hülye kérdés, ha elolvasod lent a részleteket. )

Figyelt kérdés

Még csak most kezdek beletanulni a networkingelésbe meg a karrierépítésbe. Tegnap egy ismerősömnél egy vacsora alkalmával találkoztam egy külföldi sráccal, sokat beszélgettünk, azt hiszem, szimpatikusak voltunk egymásnak. Egyáltalán nem szeretnék tőle semmit romantikus értelemben, egész biztos, hogy ő sem tőlem, csak hasonló az érdeklődési körünk, hasonló pályán mozgunk, hátha a későbbiekben valami közös ügy kapcsán eszébe jutnék, ha bejelölném.

De nem szeretnék tolakodónak tűnni. Ő elég magas körökben mozog, diplomaták között, én meg csak egy "kis senki" egyetemista vagyok. Annyira nem értek a networkingeléshez meg saját magam szakmai eladásához, hogy most nem tudom eldönteni, hogy bejelöljem-e ennyi után (ha már egyszer ő magától nem jelöl be).

2015. szept. 11. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Mielőtt bejelölöd, előbb beszélj vele, nehogy az ismeretsége félre értsen titeket. Vagy rápróbálhatsz, de fájni fog ha nem fog visszajelölni.

A MarK Darcy típusok ritkák, ahhoz meg is kell érniük a férfiaknak, és nem mindegyik érett, aki annak tűnik:)

2015. szept. 11. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát ideírtam, hogy egyáltalán nem érdekel romantikus értelemben, és teljesen komolyan gondoltam. :D
2015. szept. 11. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és hol beszéljek vele? Mondom, hogy sokat beszélgettünk az este, de a facebookján kívül semmi elérhetőségét nem tudom. Egy közös barátunk van, ő volt a házigazda.
2015. szept. 11. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha karrierépítés miatt csinálod, akkor ne baromkodj a Facebookkal, mert az nem arra van, az a játszótér. Komoly emberek LinkedIn profilt csinálnak és ott építik ki az üzleti kapcsolataikat.
2015. szept. 11. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz, köszönöm. De ő nincs fenn Linkedin-en, az én profilom meg amúgy is elég kidolgozatlan, még nem sok mindennel büszkélkedhetek rajta.
2015. szept. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!