Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hol tudom azt...

Facebookon hol tudom azt beallitani, hogy aki kozeli ismerosnek jelolt, ne lathasson rolam reszleteket?

Figyelt kérdés
Annak ellenere, hogy kozeliben vagyok. Nem akarom, hogy lassa miket lajkolok, kihez irok, ilyenek.
2015. júl. 29. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd korlátozottba.
2015. júl. 29. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi, azt hogyan kell?
2015. júl. 31. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A FB keresőbe írd be, hogy "Korlátozott" (vagy "Restricted"), ekkor eljuthatsz a Korlátozott nevű ismerőslistára. Ott pedig lesz lehetőséget hozzáadni embereket.
2015. júl. 31. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a korlátozott lista csak arra jó, hogy azt nem látja, amit megosztasz. Mert a rajta lévők csak a nyilvános megosztásaid látják (pl. borító). Like-ra és kommentre szerintem nem vonatkozik. Ha like-olsz egy nyilvánosan megosztott dolgot, azt ő ugyanúgy láthatja. Ha valami korlátozottabbat, pl. ismerősöd megosztását, akinek ő nem ismerőse, azt nem láthatja. Kommentnél ugyanez.
2015. júl. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!