Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szexuális zaklatásnak minősűl?...

Szexuális zaklatásnak minősűl? Hogy mondjam el a szüleimnek? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Az edzőm élettársa, aki néha helyettesíti az edzőm fogdos, csókolgatja a nyakamat, és ma szájon csókolt. Elhibáztam mivel az első lépéseket nem vettem komolyan. Bár többször rászóltam, és elutasítottam a közeledését. Szemtanúim talán vannak de semmilyen írásos bizonyítékom nincs.

Igen azért elég valószínű hogy ez szexuális zaklatás lesz. Főleg mivel én 16 vagyok ő meg 40 felett. De nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek. Vagy hogy egyáltalán elmondjam e. Nem vagyok benne biztos hogy én bíróságraakarok járkálni, és abban sem hogy az egész világ tudjon erről, beleértve a barátaimat, a családomat, a suliban lévőket, a tanári kart. De félek attól hogy ebből valami szihés problémám lesz.

#csók #zaklatás #petting #edző #tapizás #30 évvel idősebb férfi
2017. szept. 3. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csendben akarod megoldani akkor neked is bünös útra kell lépned. Kell egy barát aki a közeledését videóra veszi,utána azzal lehet zsarolni. Hogy hagyjon békén vagy mész a bíróságra. Szerintem hamar hanyagolnifog.

18eves kor allattit egy 40es pasi hát nehezen magyarazmeg pláne ha van élettársa.

A szüleiddel is megbeszélheted,hogy probálják csendbem intézni...ami nyilván nehezen menne,de egy probát mindenképp megér a nyugalmad.

Pszichés gondjaid nem lesznek annyira nem vagy már kislány,de kellemetlen élmény lehet/marad.

2018. jún. 29. 01:05
 12/12 anonim ***** válasza:
A "szihés"en én is besírtam :D
2020. márc. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!