Hogy vegyem rá magam, hogy fontosabb dolgokkal foglalkozzak?
Rengeteg minden van amit szeretnék csinálni:
- nyelvtanulás
- megtanulni játszani hangszeren stb...
Amikor azonban hazaérek, hirtelen semmibe nem kezdek bele és elszáll a nap a semmit tevéssel. Aztán este megbánom, hogy megint nem csináltam semmit, megígérem hogy holnap nekiállok és ez így megy napról napra!
Mit lehet ilyenkor kezdeni?
Köszönöm a segítséget! :)
u.i. Ezeket a dolgokat nem kényszerből kell csinálnom, hanem tényleg szeretném, de valahogy sosem jön össze...
Ezeket azért szeretnéd mert más is tud/menő /lenne hozzá érzéked/jó lehet valamire meg ilyenek de azért ott van az is, hogy a mai nap is lemegy nélkülük meg a holnapi is.
Na ilyen velem is történt.
Ezeket húzd le a listádról és keresd meg mi az amit tényleg szeretsz csinálni úgy önként, belefeledkezve, minden pillanatban azon agyalva, szinte függőként.
És azt/azokat szépen el fogod kezdeni akkor is ha nem extrém dolgok/nem is kifejezetten hobbik, stb.
Sok sikert.
Ja arra nem gondoltam mert nálam szóba sem jöhet mint elfoglaltság..
Akkor no TV, no filmek, no fész, stb
Ezekkel mennek el a napjaid.
B verzió: lehet sok félét akarsz egyszerre és azt mondja a tudatalattid, hogy "na az kéne még",
Valósítsd meg egyenként
Vedd körbe magad motivációval.
Én pl.Egy év múlva szeretném körbe futni a Balatont. Így azt állítottam be a telefonomon és a gépemen is háttérnek.
Hűha, én akkor állítsak be egy autós képet háttérképnek?
Mert én nagyon szeretnék egy kisebb autót :$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!