Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek vagytok? Oszinten,...

Sweetchocolate kérdése:

Milyenek vagytok? Oszinten, ugyse ismer valoszinuleg itt neten senki. Milyen tulajdonsagaitok vannak? Bunkok vagytok az emberekkel, vagy esetleg beszoltok konnyen?

Figyelt kérdés
Barmit irhattok
2017. szept. 2. 19:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond, en lehet kicsit mast is irtam mint tulajdonsag, de irok meg nehany dolgot. Ha vagyok emberek kozt es nez valaki, van hogy en is nezem es jodarabig, szinte varva, hogy nezzen mashova. Nagyon nehezen viselem a gyerek ordibalast, gyerek sirast.. olyankor ha szabadjara engednem a szamat, lehet odaszolnek, hogy csinalj valamit azzal a gyerekkel, mer nagyon idegesit! Adj egy pofont neki vagy nem tom... :D meg nem vagyok erett szerintem a gyerek nevelesre, turelemben sokat kell meg fejlodnom. Nem szeretem, ha a szavamba vagnak. Amugy nem felek senkitol sem, nem vagyok egy vekony nadszal. Ha jol emlekszem, Anyukam azt mondta azert nincsenek barataim, mert ha valami hibat eszreveszek rajta, lepattintom :D
2017. szept. 2. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves, megértő, de olykor kicsit önző és céltudatos. Egyszer hiperaktív, egyszer lajhár... Romantikus, művészlélek, rendszerető, harmónia vadász...

Néha elveszett és érzéketlenül realista... Olykor optimista és reménytelenül naív... Szeretem a bonyolult dolgokat, amik elsőre kifognak a képességeimen. Mindig felcsillan a szemem egy kihívás láttán... Bár az egyszerű és könnyű dolgok a gyengéim.

Olyan, mintha két személyiségem lenne. Pedig csak nőből vagyok. :D

2017. szept. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!