Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már? Éreztétek már...

Éreztétek már? Éreztétek már azt az érzést amikor azt érzi az ember hogy nem elég jó?! És változni a kell?! Hol s mint kezdjem el? 17L

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Még sosem éreztem, én mindig tökéletes voltam.
2017. szept. 1. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát annak, hogy ahol most tartassz az nem felel meg az elvárásaidnak elég motivácónak kellene lennie. Kezdd el. Jolnaptol ne egyel edesseget, aztan kezdd el szamolni a kaloriakat, edzz minden masnap, es menni fog ez. De ne csak abrandozz, es kerdezgess, mert sz nem segit. Sok sikert szurokolok!
2017. szept. 2. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki érez magában időnként ilyet. A változást már akkor elkezdted mikor tudatosítottad magadban, hogy valamiben nem vagy jó. Konkrétum nélkül a hogyanra csak üres fázisokat lehet puffogtatni.
2017. dec. 14. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Frázisokat...☺
2017. dec. 14. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!