Szerintem egyáltalán nem volt szép nő, mégcsak átlagosnak sem mondanám. Az alakja sem volt az a hű de nagyon szuper. Amikor meg a daliás, jóképű hercegéről beszélnek fúj, de azt még meg is értem,a nyalást. Vilmos még egész normális volt fiatalon.
Szerintem szép volt, de ízlések és pofonok. A hajviselete nem volt előnyös számára, de az arca, a többi angol nőéhez képest szerintem bájos és szép volt.
2017. aug. 31. 19:05
2/18 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit nagy volt az orra, és túlságosan markánsak voltak a vonásai, de az alakja rendben volt.
2017. aug. 31. 19:11
3/18 anonim válasza:
Én nem tartom csúnyának, de szépnek sem annyira.
2017. aug. 31. 19:13
4/18 anonim válasza:
atlagos arcu no volt, de tenyleg unalmas az ajnarozasa es hogy minden evben probalnak valami ujdonsagot megszelloztetni a halalaval kapcsolatban. szerintem a kiralyi udvar keze benne volt abban, hogy o ma mar nincs... aztan ki tudja.
nem hagyja a media szerencsetlen not bekeben nyugodni :S
2017. aug. 31. 19:14
5/18 anonim válasza:
Hát szerintem te összetennéd a két kezed, ha ilyen nő egyáltalán rád nézne-akár fiú vagy akár lány, bár inkább fiúra tippelek.
2017. aug. 31. 19:15
6/18 anonim válasza:
"szerintem a kiralyi udvar keze benne volt abban, hogy o ma mar nincs... aztan ki tudja.
nem hagyja a media szerencsetlen not bekeben nyugodni :S" Egyetértek.
2017. aug. 31. 19:15
7/18 anonim válasza:
36 évet élt, én most 34 vagyok és ma már fel tudom mérni, hogy egy picit koravén volt. Egyébként Isten nyugosztalja, nagyszerű ember volt, sajna már 2 évtizede nincs közöttünk. ☹
2017. aug. 31. 19:18
8/18 anonim válasza:
Sajnos, amit Ti írtatok, nekem is egyet kell értenem. A királyi család tagjai nem "szoktak" olyan könnyedén meghalni. Erőn felül vigyáznak rájuk meh egészséges életmódot folytatnak.
2017. aug. 31. 19:21
9/18 anonim válasza:
Máár 20 eve? Mintha csak tegnap lett volna, amikor minden tv adón a balesete volt....
Nagyon repül az idő 😢😢
2017. aug. 31. 19:32
10/18 anonim válasza:
20 év nagy idő.
Akkoriban az ideálnak megfelelt. Na meg persze nem lehetett agyon retusálni a képeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!