Szép név a Diána? Tetszik nektek?
Köszönöm a válaszokat :)
#1, made my day :)
#3, tudom, hogy nem minden Diána egyforma, ez azért elég egyértelmű, nem? Arra gondoltam, hogy a legtöbb névhez azért tapadnak dolgok az elménkben, sokszor csak tulajdonságok. Pl. szerintem a Diána komoly hangzású, komolynak képzelem a viselőjét :)
Az én lányom Diána. Már tini koromban elhatároztam, ha lányom lesz, Diána lesz a neve.
Nincs oda érte. Diának hívja mindenki, mert ő úgy akarja. Ennyiből Klaudia is lehetne, de hát ez van. :) Engem nem zavar, mi is elfogadtuk. Pedig a vezetéknevével együtt kimondottan jól hangzik.
8-as vagyok. Nna most ezzel mi rosszat írtam, hogy lepontoztok? Amikor bemutatkozik valakinek, természetesen a teljes nevét mondja. Nem kislány már.
Tényleg nem értem, főleg így, hogy a lányom neve és az apjának se volt kifogása ellene, amikor a névválasztáson gondolkodtunk. :)
#8, én zöldet nyomtam a válaszodra, és én sem értem, miért pontoznak máshogy, jó választ adtál és személyes dolgot is felhoztál.
Érdekes, engem pont az zavar, hogy sokan a Diából azt hiszik, Klaudia vagyok, és azt a nevet ki nem állhatom ősidők óta :D Szóval igen, a Diánák sem egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!