Szép név a Diána? Tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Milyen benyomást kelt bennetek, milyennek képzelitek a viselőjét?2017. júl. 4. 17:41
11/17 anonim válasza:
Kérdező! Köszi! Legalább neked hasznos voltam, és meg is indokoltad, miért!
Ezek szerint Te is Diána vagy. Örülök, szép neved van, mint ahogy a lányomnak is. :D
12/17 anonim válasza:
Egy csajt ismerek ezzel a névvel. Megházasodott, lett egy gyerek, aztán elkezdett szórakozni járni és elhagyta a családját. Most meg szívatja a gyerektartással a férjét, ahogy csak lehet. Irritáló nő lett számomra.
Szóval nekem ő jut eszembe és nem tetszik ezek miatt :D
13/17 anonim válasza:
Olyan aki nő de férfias akar lenni.
Szerepzavaros, lókedvelő, nagyarcú.
Nekem negatív.
14/17 anonim válasza:
szép név, több Diát ismertem
mind kicsit teltebb volt, de aranyos arcuk volt
személyiségre volt hisztis p**sa és komolyabb nő is
16/17 anonim válasza:
Szép. És bárhová megy a világban,mindenhol használni tudja. Egy Zselykét meg pl. nem.
17/17 anonim válasza:
Nekem a League of Legends nevű játékban az egyik kedvenc karakterem Diana. /40F/...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!