Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz/ciki/szánalmas, ha 31...

Az gáz/ciki/szánalmas, ha 31 évesen szeretek mangát olvasni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hű de nagy fan, csak szeretem olvasni.

És nem, nem ezekre izgulok...

2017. aug. 29. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%

Pokemonnal összekeverni az igényes, felnőtteknek szánt animét és mangát

kb olyan, mint

összekeverni ez utolsó, gagyi, zs-kategóriás akciófilmet,

a Mátrix c. film első részével, vagy egy művészi Zefirelli, vagy Lars von Trier filmmel, például.

Egyértelmű, hogy az aféle gyalázkodó azt se tudja, mit gyaláz, mégis ítélkezik... Infatilis...

2017. szept. 1. 19:28
 22/24 anonim válasza:
0%
Én gáznak tartom
2017. szept. 10. 13:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Jajj, s z a r j á l már mások véleményére! Miért lenne ez gáz?
2018. szept. 3. 17:14
 24/24 anonim válasza:

Én egy pár hónapja kezdtem el olvasni és fejeztem be életem első mangáját, a Berserk-et. A Netflixes Witcher sorozat például elbújhat, ha brutalitásra kerül a szó, a Berserk háta mögé.(természetesen kizárólag a mangáról és nem az anime feldolgozásokról beszélek). Aki azt gondolja, hogy gyerekes, ajánlom figyelmébe az elolvasását. Szomorú, hogy nálunk minden gyerekmesének tekintett, ami rajzolt. Szóval én azt mondom, hogy témától függ. A felnőttként már elég gyerekesen ható Pokemon anime nézése szerintem inkább gáz, mint egy komoly manga/anime. De igazából nem gondolom azt sem annyira annak. Nosztalgiából vissza-vissza néztem már régi, gyerekkori kedvenc rajzfilmeket és nem éreztem emiatt magamat gyerekesnek. Szóval tedd úgy, ahogy jónak látod. Az egészen biztos, hogy Trónok harca szintű brutalitásért és komolyságért nem kell kizárólag élőszereplős alkotásokhoz fordulni.

20/f

2021. aug. 8. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!