Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen lennék emiatt?

Igénytelen lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Nagyon tudok ragaszkodni a ruháimhoz, képes vagyok hatszor befoltozni akkor is, ha már rég a kukában lenne a helye. Mindent, a melltartótól a nejlonharisnyáig (régebben zoknit is). Illetve gombokat is visszavarrok ingre, blúzra.

Az egyik nadrágomat már géppel kellett bevarrni, de sajnos most meg mellette szakadt el, de előbb selejtezem le otthoninak, minthogy megváljak tőle végre.

Mennyire igénytelenség ez egy fiatal nőnél? Főleg a mai „egyszer vedd fel, dobd el, vegyél újat” társadalomban?

2017. aug. 29. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" képes vagyok hatszor befoltozni akkor is, ha már rég a kukában lenne a helye. Mindent, a melltartótól a nejlonharisnyáig (régebben zoknit is). Illetve gombokat is visszavarrok ingre, blúzra.

Az egyik nadrágomat már géppel kellett bevarrni, de sajnos most meg mellette szakadt el, de előbb selejtezem le otthoninak, minthogy megváljak tőle végre"

Azért ezek a ruhák otthonra se jók már.

Harisnyát? Azt hogyan???

Zokni más, ha nem látják.

Gomb nem feltűnő.

Az a nadrág pedig nagyon gáz.

Ez már nem ragaszkodas. Ez igénytelenség!

2017. aug. 29. 14:18
 12/16 A kérdező kommentje:

A harisnyát szintúgy nem látják, ha elszakad a lába között, és ezután már csak nadrág/leggins alá veszem fel télen. Nem a sima testszínű harisnyára gondolok, hanem a vastagabb (40-60DEN) kategóriára. De lehet, azt már nem nejlonharisnyának hívják, és tévedtem.

Miért ne lenne attól még jó otthonra?

Nem az a lényeg hogy kényelmes és tiszta legyen?

2017. aug. 29. 14:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Miért gáz annyira a nadrág (farmer)?

Nem folt került rá, be van stoppolva úgy mond egy olyan helyen, ahol nem látni.

2017. aug. 29. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor azt írd hogy nem látszódik. Így teljesen más. 😂 persze így jó otthonra.
2017. aug. 29. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Én abban az esetben látom igénytelennek, ha láthatóan toldozott-foldozott, és nem "divatos" módon (bár nem tudom, pl. nejlonharisnyánál, melltartónál hogy lehet ezt úgy megoldani, ha őszinte akarok lenni). Vagy ha maga az anyag láthatóan lyukas, nagyon elnyűtt. Ha nem lehet látni, akkor sztem tök mindegy, hányszor van megvarrva.
2017. aug. 29. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Számomra biztosan nem, pár ruhadarabot én is próbálok mindig amíg elhet " életben tartani " vagy csak mert épp kedvelem vagy nagyon kényelmes.
2017. aug. 30. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!