Igénytelen lennék emiatt?
Nagyon tudok ragaszkodni a ruháimhoz, képes vagyok hatszor befoltozni akkor is, ha már rég a kukában lenne a helye. Mindent, a melltartótól a nejlonharisnyáig (régebben zoknit is). Illetve gombokat is visszavarrok ingre, blúzra.
Az egyik nadrágomat már géppel kellett bevarrni, de sajnos most meg mellette szakadt el, de előbb selejtezem le otthoninak, minthogy megváljak tőle végre.
Mennyire igénytelenség ez egy fiatal nőnél? Főleg a mai „egyszer vedd fel, dobd el, vegyél újat” társadalomban?
" képes vagyok hatszor befoltozni akkor is, ha már rég a kukában lenne a helye. Mindent, a melltartótól a nejlonharisnyáig (régebben zoknit is). Illetve gombokat is visszavarrok ingre, blúzra.
Az egyik nadrágomat már géppel kellett bevarrni, de sajnos most meg mellette szakadt el, de előbb selejtezem le otthoninak, minthogy megváljak tőle végre"
Azért ezek a ruhák otthonra se jók már.
Harisnyát? Azt hogyan???
Zokni más, ha nem látják.
Gomb nem feltűnő.
Az a nadrág pedig nagyon gáz.
Ez már nem ragaszkodas. Ez igénytelenség!
A harisnyát szintúgy nem látják, ha elszakad a lába között, és ezután már csak nadrág/leggins alá veszem fel télen. Nem a sima testszínű harisnyára gondolok, hanem a vastagabb (40-60DEN) kategóriára. De lehet, azt már nem nejlonharisnyának hívják, és tévedtem.
Miért ne lenne attól még jó otthonra?
Nem az a lényeg hogy kényelmes és tiszta legyen?
Miért gáz annyira a nadrág (farmer)?
Nem folt került rá, be van stoppolva úgy mond egy olyan helyen, ahol nem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!