Igénytelen lennék?

Figyelt kérdés

Ma apával és a barátnőjével töltöttem a napot, hogy megismerjem a lányt. Délelött átmentem, hogy megbeszéljük mit csináljunk. Én szívesen mentem volna valahova sétálni (normafa, margatsziget), de végül vásárolni mentünk. Ők valóban sok mindent vásároltak, de nekem nincs szükségem semmire jelenleg és untam is a sok próbálgatást. Az iskolába most volt egy előadás a környezetszenyezésről és nem felesleges dolgok felhalmozásávál nem rontanám tovább a helyzetett. Ezt apának is elmondtam, erre az volt a válasz, hogy olyan igénytelen vagyok mint az anyám!

Van 3 pár cipőm jó állapotuak és tiszták, farmerem is 5-6db és poló, ing és pulóver meg kardigán is sok van. Mind üzletböl, mert ott van rá 6hó-2év garancia. Igaz nem több tízezer forintos darabok, mint amit apa szeret (lacoste, boss, tommy) de azért igényes darabok.

Azt mondta nem lehet velem normális helyre beülni, mert a jobb helyeken igénylik a normális megjelenést.

Igénytelen vagyok? Anya szerint apa mindig is ilyen volt, csak most a barátnője erősiti ebben ezért érzi magát igazolva általa.

2016. márc. 29. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagy igénytelen. Apád egyszerűen nem normális,már bocs hogy ezt mondom de ez vvan.
2016. márc. 29. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát ne haragudj, de ennyi cuccal aztán nem vagy igénytelen, sőt. Szerintem apukádat egy kicsit elbolondítja a szerelem :D Akinek van 1 koszos, elhasznált cipője, 1 nadrágja meg 3-4 pólója az mondhatja magát igénytelennek, bár ezt igazából szerintem az anyagi gondok befolyásolják, hiszen senki nem járna rongyosan.
2016. márc. 29. 20:30
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy igénytelen. De ezek után én azt tenném, hogy mondanám apámnak, hogy figyu, gondolkodtam. Igazad van, szeretném, ha elmennénk, és vennénk nekem egy pár ruhát, meg kiegészítőt, hogy ne kelljen szégyelned, és beülhessünk valahova. Utána meg az ő színvonalához szokott dolgokból jól bevásároltatnék.
2016. márc. 29. 20:30
 4/18 A kérdező kommentje:

3as

Apa annak örülne, de nincs rá sem szükségem sem igényem.

De az nagyon rosszul esett amit mondott.

2016. márc. 29. 20:32
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Apad sznob, a barátnője meg egy pitssa. Te meg normalis vagy. De ha neki ez ekkora probléma akkor vegyen neked pár lacoste, tommy meg Boss darabot, te meg fogadd el.
2016. márc. 29. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Én meg simán közölném, hogy ha szégyell, ne üljön be velem sehova.

A márkás ruhák nem takarják el a benne rejtőző xar embert.

Gondolom te is ismered ezt az idézetet.

Az külön dicséretes, ha ilyenkor is figyelsz a környezetvédelemre.

2016. márc. 29. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem vagy igénytelen! Bunkó volt a megjegyzés.

Igénytelen, mint Anyám? Ja, azért választotta őt apának..

Elvált szülőként nem ócsároljuk gyerekünk anyját (apját),

mert régen ő volt a mindenünk.

Tévedtünk? Rosszul választottunk? Múltunk, hozzánk tartozik.

De ezért nem a "gyerek" a bűnös.

2016. márc. 29. 20:39
 8/18 anonim válasza:
90%
Az igénytelenség nem itt kezdődik. Jóval lentebb!
2016. márc. 29. 20:45
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Édesapád ruházata valószínűleg jóval többet ér, mint a viselője. Adj hálát az égnek, hogy nem rá basonlítasz! Te teljesen rendben vagy! Apád az, aki igénytelen - agyilag legalábbis tuti! Gondolom a nője sem lehet különb!
2016. márc. 29. 20:50
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

Nincs olyan, hogy igénytelen ember. Csupán az embereknek az élet egyes területein eltérőek az igényeik.

Amikor rajtam olyanok nevettek, akik 15 - 20 000 Ft-os illatszereket használtak, hogy AVON-os parfümöt használok ( azt is csak azért, mert tanácsadónőként a párom megvette), akkor nem vettem a szívemre, mert én egy hónapban többet költök könyvre, mint ők parfümre.

Amikor kinevettek, hogy elmúltam 30 éves, és még tömegközlekedéssel járok, akkor nem vettem a szívemre, mert én akkor már a saját lakásunkban laktunk a párommal, ők meg albérletben.

Amikor kinevettek, hogy egyetlen ékszerem sincs, nem vettem a szívemre, mert az otthoni PC-m többet ért, mint bármelyikük összes ékszere.

Nekem sincs több ruhám, mint neked. Van egy öltönyöm, tucatnyi ingem, három kabátom, három nadrágom, 4 utcai és egy sportcipőm, két kardigánom.

Pedig megengedhetném magamnak, de nincs rá szükségem.

A munkámat egyenruhába végzem, a többire meg ennyi elég.

Én kifejezetten visszataszítónak tartom, hogy valaki attól érzi magát valakinek, hogy az ugyanolyan minőségű pólóra, amit megkaphat 1500 Ft-ért, kiad 30 000 Ft-ot, csak mert van rajta egy márka-logó.

Egyedül az órák tudtak elcsábítani, de szerencsére sikerült erről is leszoknom. Volt 400 000 Ft-os Raymond Weil órám, 250 000-es Longinesem, és még vagy tucatnyi hasonló kaliberű órám ( persze, nem egyszerre). Aztán egyszer belegondoltam, hogy most én a 400 000-es órámmal kevesebbet érek, mint akinek a karján egy millás IWC van, vagy többet, mint akinek nincs óra a karján? Azt a 400 000-et annyi mindenre költhettem volna - miért egy státusszimbólumot vettem belőle. Azóta nincs órám.

Szóval, nincs veled semmi baj!

Sőt!

2016. márc. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!