Mi irritál titeket a legjobban egy átlag emberben? Akik mind ugyanazt csinálják?
Egyébként igaz az hogy átlag emberek nélkül nem is lehetne felülemelkedni, mert akkor nem lenne kiken?
,, egy társadalomban csak úgy tudunk felülkerekedni, ha nem az átlag színvonalt teljesítjük "ebből gondoltam.
Valamint nem tudom sosem hogy mi lenne a normális, tényleg mi a normális? Az ami nekünk ebben a térségben, vagy az amit az átlag állampolgár csinál? Mert szerintem vannak olyan térségek ahol elítélnék a mi szokásunkat, és ők úgy gondolnánk hogy rossz amit mi csinálunk és nem normális, bár mi is így vélekedünk az ő térségükről... Valamint gyakran filózom azon hogy ha egy űrhajós látott egy UFO -t, akkor feljön a kérdés hogy élnek rajtunk kívül mások is, de ebből meg az jönne le hogy nincs isten, és inkább csak a majmokból fejlődtünk volna ki.. Én pedig nem akarok a majomból származni, akkor inkább hinnék istenben.. Valamint dekadensnek sem szeretnék tűnni a külföldiek szemében, hogy pl az európaiak nagy része (köztük fiatalok) már nem akarnak templomba járni, és már európa nem is nagyon keresztény.
És ti szerintetek egyébként a majmokból fejlődtünk ki?
Nagyon érdekelt hogy az ember hogy tud embereket ölni, úgy hogy nem érez közbe semmit? Vagy hát inkább közel keleten. Akik ilyeneket tesznek azok közelebb állnak a majomszabáshoz?
első vagyok
őőőő mi van?? Az oroszán is öl, tehát majom szabású? Igaz ha úgy nézzük ő az élelemért, mi emberek meg, meg nem tudom miért. Mire értetted, állat megölése vagy ember? Az állat önfenntartás, vagy védekezés, az ember... hát védekezés szempontjából is lehet, de a "tettesnek" akkor lelki ismeret furdalása van, ha szándékosan öl akkor valami el van kattanva.
SZERINTEM! Bár a kérdést megmondom őszintén nem értem.
De az oroszlán még mindig állat nem ember.
Miért vagy buta?
Épp azt mondtam hogy nem akarok onnan származni könyörgöm.
Miért kell mindent magatokra venni?
Magyar egocentritás plz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!