Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kész vesztes vagyok 20...

Egy kész vesztes vagyok 20 évesen?

Figyelt kérdés

20 vagyok. se házam, se autóm. Nem tartom magam okosnak, se jófejnek. Van, aki ennyi idősen már vállalkozásba kezd és vannak akik rettenetesen okosak. Sajnos egyik sem jött össze. Előbb halok meg, mint hogy egy alja életet éljek. Érettségim megvan és szakmát tanulok. Soha semmi nem jött eddig össze, amit szerettem volna. Vagy beleuntam vagy elfogyott a tőkém vagy nem kaptam semmi segítséget. Suli alatt albérletben laktam előző évben, de onét is eljöttem, mert nem jöttem ki jól a lakótársaimmal. Kupis vagyok és trehány. Nem tudok hosszútávon odafigyelni a dolgokra.

Ha valaki hasonló cipőben járna, az nyugodtan írhatna valami okosat, mert hogy én olyat nem tudok kitalálni magamtól, az 100%.

2017. aug. 27. 16:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, sokat várok. De kit ne zavarna, hogy nem olyan értelmes mint a többi...
2017. aug. 27. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!