Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kész kabaré az életem, mit...

Kész kabaré az életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Álandóan mindig oda jutok ki,hogy hazudjak valamit,csak hogy " jó meg sikeres" emberként jöjjek ki mások előtt. Sokszor nem hagynak ezek a dolgok aludni,félek,hogy kiderül és ilyenkor jön egy újabb dolog,amivel kivágom magam és nem vagy nem teljesen igaz.
2017. febr. 16. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:

"Kész kabaré az életem" -> Árulj rá jegyeket.

Na vajon mit? Talán kezdj el közeledni az igazság felé. Főleg annak mondj igazat, aki számít is Neked!

2017. febr. 16. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a legszánalmasabb dolog, amit csak tehetsz! Mindenki utálja a hazug embereket!
2017. febr. 16. 06:18
 3/4 anonim ***** válasza:
En birom a hazugokat, hiszen kozottuk nottem fel. Minden hazugsagban van nemi igazsag. Hiszen a szandek ott van mogotte. De szerintem is jobb ha az igazat mondod. Pl jon egy kerdes: hogy megy a melo? Docogosen. Nem nehez. Mihelyt rajosz hogy masok nezese eltorpul a celjaid mellett, hatalmas erot nyersz majd es ezt az erot a haladasra hasznalhatod. Sok sikert. :)
2017. febr. 16. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak legyél jó. Plusz védd meg magad a szemetektől. És persze fejleszd a tudatod (gondolkodásmódodat, érzelmi intelligenciádat) és mélyítsd önismereted, sokat jelent. Mindig.

Miért akarsz sikeres lenni?

Én csak teszem a dolgom általában, adom önmagam, és haladok az utamon (ha éppen jön valami siker, akkor jön, ha ne, akkor nem; nem igazán izgat). Mi ebben a nehéz másnak? Nem értem, bár próbálom megérteni.

A többségnek egészen elfogadható helyzete van, mégis túlbonyolítja az életét, ezt se értem, bár igyekszem megérteni, miért alakul így nálad, meg sokaknál...

2017. febr. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!