Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kész vesztes vagyok 20...

Egy kész vesztes vagyok 20 évesen?

Figyelt kérdés

20 vagyok. se házam, se autóm. Nem tartom magam okosnak, se jófejnek. Van, aki ennyi idősen már vállalkozásba kezd és vannak akik rettenetesen okosak. Sajnos egyik sem jött össze. Előbb halok meg, mint hogy egy alja életet éljek. Érettségim megvan és szakmát tanulok. Soha semmi nem jött eddig össze, amit szerettem volna. Vagy beleuntam vagy elfogyott a tőkém vagy nem kaptam semmi segítséget. Suli alatt albérletben laktam előző évben, de onét is eljöttem, mert nem jöttem ki jól a lakótársaimmal. Kupis vagyok és trehány. Nem tudok hosszútávon odafigyelni a dolgokra.

Ha valaki hasonló cipőben járna, az nyugodtan írhatna valami okosat, mert hogy én olyat nem tudok kitalálni magamtól, az 100%.

2017. aug. 27. 16:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva van benne pár helyesírási hiba, bocsi :)
2017. aug. 27. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha 20 évesen mindent így feladsz, akkor az vagy, egy vesztes.....
2017. aug. 27. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Így laikuskén én csak annyit mondanék, hogy sosem szabad másokhoz viszonyítani magadat ilyen mértékben:) 20 évesen lehet akad egy-két ember, akinek van saját vállalkozása, de szerintem nagy általánosságban nézve ők vannak kevesebben.

Feladni eszedbe ne jusson, főleg mert írtad, hogy szakmát tanulsz. Tanuld meg, menj el valahova gyakornoknak vagy akármi kisebb munka ami sikerül és szép lassan építkezz. Időd még van, a sikerhez pedig sosem árt egy adag türelem és kitartás:)

2017. aug. 27. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit akarsz 20 évesen? Akinek lakása meg kocsija van az apucitól van. Javaslom tanulj. Szakma után jöhet a felsőoktatás akár munka mellett. Azután majd elkezdheted félretenni a pénzt ezekre.
2017. aug. 27. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a 30-as évei derekán se jobb a sorsa és mégsem adja fel.Kitartás!lesz még kis küzdelem biztosan,fiatal vagy még sok mindent elérhetsz
2017. aug. 27. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a depresszió.

Bemeséled magadnak, hogy mások élete csupa móka és siker, majd ezzel a durván sarkított vízióval állítod szembe a saját teljesítményedet, amivel eleve bukásra vagy ítélve.

Az igazság bizony az, hogy a legtöbb húszéves örülhet ha otthon lakhat és lyuk van a seggén, nemhogy saját házról, autóról és vállalkozásról álmodozzon. Sokuk még dolgozni se jár el iskola mellett, mert húszévesen már halálosan fáradtak az élettől. Olyanok is.

Szerintem jó úton haladsz, mert szakmát tanulsz, csak mindent azonnal akarsz.

Húszévesen én is pont itt tartottam. Se nő, se kocsi, se ház, se rendes munka. Aztán találtam nőt, befejeztem az iskolát, lett saját albérletünk, lett munkám, vettem egy húszéves kocsit, aztán gyűjtöttünk ezerrel önerőre egy házhoz. Mindeközben eltelt 10 év, mert mindenhez idő kell, ha magad vagy ketten teremtitek meg ezeket bérből.

Közben lehet vállalkozni is, de egy lapra feltenni mindent őrültség.

A türelem kulcsfontosságú.

Ezzel most nem segítettem, de a "most akarok meggazdagodni" módszer úgysem működik a többségnek.

2017. aug. 27. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért 20 évesen egy albérletet suli mellett fenntartani is valamennyire teljesítmény.
2017. aug. 27. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
a probléma felismerése az első lépés a megoldás felé
2017. aug. 27. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

Azt azért elárulhatnád, hogy mit vársz még ebben a korban.

Mitől vártad, hogy milliomos leszel 20 évesen?

Esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy dolgozol, és 30 éves korodra eléred a céljaidat?

Én senkit nem ismerek, akinek önerőből megvolt mindene ennyi idősen.

Olyan ismerősöm viszont van, aki a szakmájában vállalkozott, és ma már csak német exportra dolgozik, és a falu leggazdagabb embere 35 évesen, de ehhez fel kell építeni kitartó munkával egy ilyen karriert.

Te mit tettél eddig? Híres youtuber akartál lenni?

Ha szerinted a munka "alja élet", de a képességeid miatt más sors nem jut neked, akkor tényleg sz@r életed lesz.

Legyenek kisebb vágyaid, legyen 30 éves korodra házad és autód, ahogy a legtöbb embernek.

Vagy nősülj meg, legyen pár gyerek, aztán a CSOK-ból építkezz. Ez a legtöbb ember sorsa, ne akard utánozni azt az 1%-ot, akinek ilyen korán bejött az élet.

2017. aug. 27. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
20 Évesen az átlag ember még épphogy csak belejön a tanulmányaiba nem hogy autó meg lakás...
2017. aug. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!