Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha legális lenne a bűnözés,...

Ha legális lenne a bűnözés, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Milyen törvénybe ütköző bűntényeket, szabálysértéseket követnétek el?

2017. aug. 26. 15:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Még elképzelni sem tudom.Nem is erőltetem.Nincs bajom a világi értelemben vett joggal.
2018. jan. 26. 11:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Elbújnék valahová ahol nincsenek emberek. Mert ilyenkor azé a hatalom akinél több és hatékonyabb fegyverzet van, Az meg a katonaság -rendőrség és egyes bűnőzöi körök. Ők vennék át az irányítást és letarolnának mindent megszereznének erőforrásokat és sakkban tartanának embereket,akiknél nincs fegyverzet, hogy nekik dolgozzanak mintegy rabszolgaként. És egyből kialakulna egyfajta új "kormányzat"
2018. ápr. 1. 14:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés. Kétféle válasz is van rá, attól függően, hogy mindenkinél megszűnne vagy csak nálad?

Ha mindenkinél akkor elkezdenék menekülni jó messze minden embertől, mert az ember a leggonoszabb és legaljasabb élőlény a bolygón így a túlélési esély akkor a legnagyobb ha minél messzebb kerülünk tőlük. Persze ez csak rövid távú megoldás, mert az ember szociális lény és társaságban hatékonyabban is marad életben.

Ha csak adott személynél szűnnének meg a törvények akkor sem csinálnék semmi brutálisat, a sok rosszakarómmal és azokkal akik kicsesztek velem az életben, ugyanakkora mértékben visszaadnám nekik a kedvességet amit átadtak, aztán élném tovább az életem, de hihetetlenül kitisztulva és megnyugodva.

2018. ápr. 1. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!