Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a baj a fejemmel, ha...

Mi a baj a fejemmel, ha állandóan olyan szlogenenek dobálnak rám, hogy "OLYAN A FEJED"?

Figyelt kérdés

Persze a másik oldalról azzal jönnek, hogy nem vagyok ronda, közben meg simán megkapom különbözö mértékben burkolt formában, hogy xarul nézek ki, ennek egyik formája ez a bizonyos "olyan a fejed, hogy"

28/fiú

gyerekes fejem van

2017. aug. 26. 14:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nekem nincsenek nagy elvarasaim csak annyi h ne legyen ronda a csaj meg elhizott

de sajnos ez is nagy elvaras

2017. aug. 26. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:

az elhízás az pont olyasvalami, ami nem statikus. Ha valaki elég szeretet, motivációt kap, hogy küzdjön a fogyásért, könnyebben le tud fogyni.

Sok lány attól hízik el, mert sok édességet eszik. És azért eszik sok édességet, mert depressziós. És azért depressziós, mert magányos. Ha valaki elkezdi szeretni, meglátja benne a szépet, a jót, elmúlik a magánya, elmúlik a depressziója, elmúlik az indítéka az evésre. És megjön a motivációja, ahhoz, hogy szép legyen, mert lesz kinek tetszenie...

kár, hogy te készen akarod megkapni a szép külsőt. Pedig az eleve szép külső többnyire üres belsőt takar, mert az a lány, aki partner nélkül is folyamatosan vonzó tud lenni, túlságosan hiú.

2017. aug. 26. 17:59
 13/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, sok olyna lány van, aki alapból nőies alkat és nem hizékony....akkor miért xarakodnék a ducikkal?:OOO
2017. aug. 26. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit törődsz vele? Állj oda a tükör elé, szemléld meg magadat. Valaki így mondta. "Áh, milyen elálló fülem van.. NA DE ilyen füle nincs senki másnak!!:D" Egyedi vagy, egyszeri, és megismételhetetlen. Amúgy ne aggodalmaskodj szerintem, éljél, érezd jól magad a bőrödben, fogadd el magad!:)
2017. aug. 26. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyan, nem esett még le, hogy csak szívatnak? Biztos vagyok benne, hogy semmi gond nincs a fejeddel, még ha gyerekes képű is vagy, pláne, ha már ilyen sok nőd volt.

Szólj vissza te is valami vicceset. Pl. jól akarsz kinézni? Akkor viselj maszkot. És röhögj egyet.

2017. okt. 8. 22:07
 16/16 A kérdező kommentje:

ez az "ilyen sok nod volt" egyaltalan nem ereny ha azt veszem h rament az egesz fiatalsagom

mas meg mellette fejlodik es a nok csak masodlagosan vannak es jonnek

nekem csak akkor van valami ha hajtom.

2017. okt. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!