Mi a baj a fejemmel, ha állandóan olyan szlogenenek dobálnak rám, hogy "OLYAN A FEJED"?
Persze a másik oldalról azzal jönnek, hogy nem vagyok ronda, közben meg simán megkapom különbözö mértékben burkolt formában, hogy xarul nézek ki, ennek egyik formája ez a bizonyos "olyan a fejed, hogy"
28/fiú
gyerekes fejem van
nekem nincsenek nagy elvarasaim csak annyi h ne legyen ronda a csaj meg elhizott
de sajnos ez is nagy elvaras
az elhízás az pont olyasvalami, ami nem statikus. Ha valaki elég szeretet, motivációt kap, hogy küzdjön a fogyásért, könnyebben le tud fogyni.
Sok lány attól hízik el, mert sok édességet eszik. És azért eszik sok édességet, mert depressziós. És azért depressziós, mert magányos. Ha valaki elkezdi szeretni, meglátja benne a szépet, a jót, elmúlik a magánya, elmúlik a depressziója, elmúlik az indítéka az evésre. És megjön a motivációja, ahhoz, hogy szép legyen, mert lesz kinek tetszenie...
kár, hogy te készen akarod megkapni a szép külsőt. Pedig az eleve szép külső többnyire üres belsőt takar, mert az a lány, aki partner nélkül is folyamatosan vonzó tud lenni, túlságosan hiú.
Ugyan, nem esett még le, hogy csak szívatnak? Biztos vagyok benne, hogy semmi gond nincs a fejeddel, még ha gyerekes képű is vagy, pláne, ha már ilyen sok nőd volt.
Szólj vissza te is valami vicceset. Pl. jól akarsz kinézni? Akkor viselj maszkot. És röhögj egyet.
ez az "ilyen sok nod volt" egyaltalan nem ereny ha azt veszem h rament az egesz fiatalsagom
mas meg mellette fejlodik es a nok csak masodlagosan vannak es jonnek
nekem csak akkor van valami ha hajtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!