Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek akik...

Vannak itt olyan emberek akik utálnak esküvőkre, esküvői összejövetelekre járni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 26. 12:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, a vőfély izléstelen beszédét kifejezetten utálom,a zenem afalusi szokások is mind idegőrlőek
2017. aug. 26. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, a hagyományos balf457kodástól nekem is herótom van, ebben egyetértek. Mindig azt mondom a párjaimnak, hogy olyan esküvőt szervezzenek amilyenek Ők, ami rájuk jellemző és felejtsék el azt ami úgy kezdődik, hogy "Úgy illik, hogy...".
2017. aug. 27. 01:07
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok házasságellenes, de esküvőre sosem mennék el. Főleg az ilyen flancolós magamutogatós sz@rokra nem.

Volt szomszédom és a felesége hitelt vettek fel egy új házra, de a lányuk kitalálta, hogy férjhez akar menni. Ez a két hülye meg a kapott pénzt neki adta az esküvőre. :D Halál komoly. Nem normálisak az emberek.

2017. aug. 27. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére csak egyszer rángattak el egy kicsi, polgári esküvőre, az is sok volt. Hagyományos, több száz fős lakodalomba semmi pénzért nem mennék, nem is értem, mi célt szolgálnak. Minek fájdítsam a szívemet mások cukormázas boldogságával? Semmi közöm hozzá, a tömegrendezvényektől pedig rosszul vagyok.
2017. aug. 27. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem őket, de egy évben egy bőven elég. Most pont abban a korban vagyunk, amikor a baráti társaság sorra házasodik. Ha meghívnak és ráérünk, szerintem bunkóság nem elmenni. Nekem is jól fog esni, ha a nagy napunkon osztozik velünk a baráti kör is.

Idén a harmadik esküvőre megyünk, így ez mostmár kicsit unalmas és nyűg. Az elsőt még tökre vártam.

A családban ritkán van lagzi, így ritkán hallgatom a kötelezőeket, barátoknál meg igazából mindig a baráti körbe ültetnek és mindig mi csináljuk a hangulatot, így jól szoktuk érezni magunkat. :)

2017. szept. 3. 09:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Baráti körbe én is szivesebben elmegyek mint rokonokhoz.Ott még kifejezetten jól is érzem magamat, sokkal szabadabbnak.Ez is ugy van mint az összes többi összejövetel a társaságtól függ :-)
2017. szept. 3. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!