Miért halmoznak fel sokszor hatalmas vagyont azok, akiknek nincs családjuk?
"Miért ne kényeztetné kicsit magát, hiszen nincs senkije, aki megtegye. " Egyezem ezzel az állitással.Ha úgy döntött vagy valami külső okoknál fogva úgy alakult az élete,hogy egyedül van-mert nem minden egyedülálló tervezte igy az életét,akkor az nem megbotránkoztató ha élvez más javakat az életben,ha már megteheti.Pl.jó nyaralás,egzotikus utazások,wellness fürdő,masszázs, drága könyvek,jó étterem,stb.
Ami a rokonokta illeti esteleg annak adni aki megérdemli,látogatja,őszintén érdeklődik iránta-ilyen sajnos kevés van.Ilyen esetben én is inkább jótékonysági szerevzetnek adnám a pénzemet.
Röviden, egy gyerek felnevelése kb 70 millió ft képzeld el azt h ezt a pénzt nem kell másra költenie hanem megmarad neki.
Most már gondolom érthető.
egy gyerek felnevelese nem hiszem hogy 70 millio
ha ennyi lenne, nem lenne gyerek
egy gyerek felnevelese kb. evente 500e es akkor azt mondom jol el
ez 18 eves koraig 9 millio forint
nem kotelezo tanitatni
9 millio forintbol azert annyira sok mindent nem lehet veni, amortizacio is van
szerintem inkabb hianypotlo a kocsi ezeknel az embereknel
"nem kotelezo tanitatni "
Szerintem inkább ne vállalj gyereket. Egyébként így is alig van 20% a diplomások v a magasan képzettek száma.
De igazad van, menj olyan orvoshoz akinek nincs még 8 osztálya se. Minek az ?
A 70 M-et kb értségiig számolták.
Most nem kezemén el mondani h minden épelméjű ember mért tartja fontosnak az oktatást. Úgy se értenéd.
Végül is ha kivan plakátolva az ország azzal h
"Dübörög a gazdaság meg vigyázz jön a migráns elveszi az állásod. " Az milyen igaz má nem ?
Na ezért kellenek az ostoba emberek nem tesznek fel kérdéseket, nem gondolkodnak, és simán bekajálnak mindent.
Mikor kérdezné a külföldi h Excuse me sir where is the
Heroes' Square ? (For example.)
Jaj jaj nem beszélek angolul, azt fordítsák le a filmeket is.
TÉNYLEG NE VÁLLALJ GYEREKET ! Ilyen felfogással csak ártanál neki.
"A lap megemlíti a hvg számítását is – náluk 18 éves korig 70 millió forint jött ki egy gyermekre"
Én például azért mert nem költöm a pénzem ribizlire hogy miután elveszem tartsam el, szüljön két három gyereket majd elváljon s elperelje a házam s kitegyen mint macskát sz@rni.
Így jól megvagyok, bármi kell magam megvehetem, ha 18 éves lány kell azt is és azt csinálja velem amit szeretek...
Sokkal kevesebbe van mint egy feleséget eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!