Miért vannak olyan emberek, akik "én csak jót akartam" címszóval elcsesznek dolgokat?
Figyelt kérdés
Mondjuk csinál valamit amivel többet árt mint használ,ráadásul nem is kérted a segítségét. De ha leszidod hogy minek kellett neki kavarni a kakit akkor meg jön,hogy "jól van,én csak jót akartam." Még egy Stallone-filmben volt hasonló,az volt a címe hogy Állj,vagy lő a mamám. Abba volt egy olyan jelenet hogy a nagyi kimosta a csávónak a pisztolyát hogy szép fényes legyen,de amikor mondta neki a főszereplő hogy ezzel elcseszte az egész fegyvert akkor meg mondta,hogy "hát de én csak jót akartam." :D2017. aug. 25. 08:34
1/3 anonim válasza:
Nem vállaják a felelősséget,könnyebb nekik kibúvót keresni.
2/3 anonim válasza:
Azért sok olyan eset van, amikor a másik fél ilyenkor tényleg csak jót akar, és azt gondolja, hogy amivel Ő segíteni fog, azzal nagyon jót tesz Neked. Csak épp az ellenkezője történik!
Ezt szabályok lefektetésével lehet részben megoldani, tedd egyértelművé, hogy szívesen elfogadod a segítséget, ha te magad kéred, de amíg nem kéred, addig ne segítsenek, ne kavarjanak a dolgaidba. Nem szabad egyből a rosszat feltételezni másokról, ugyanakkor ha ez gyakran előfordul, akkor beszéld meg vele, hogy inkább nyugodjon le, és ne szóljon az életedbe, majd szólni fogsz, ha tanácsra van szükséged.
3/3 anonim válasza:
Mert iszonyatosan buták, és nem képesek egy percre se logikusan gondolkodni. Kis része meg az, aki direkt csinálja, csak ezzel védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!