Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak olyan emberek,...

Miért vannak olyan emberek, akik "én csak jót akartam" címszóval elcsesznek dolgokat?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinál valamit amivel többet árt mint használ,ráadásul nem is kérted a segítségét. De ha leszidod hogy minek kellett neki kavarni a kakit akkor meg jön,hogy "jól van,én csak jót akartam." Még egy Stallone-filmben volt hasonló,az volt a címe hogy Állj,vagy lő a mamám. Abba volt egy olyan jelenet hogy a nagyi kimosta a csávónak a pisztolyát hogy szép fényes legyen,de amikor mondta neki a főszereplő hogy ezzel elcseszte az egész fegyvert akkor meg mondta,hogy "hát de én csak jót akartam." :D
2017. aug. 25. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Nem vállaják a felelősséget,könnyebb nekik kibúvót keresni.
2017. aug. 25. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Azért sok olyan eset van, amikor a másik fél ilyenkor tényleg csak jót akar, és azt gondolja, hogy amivel Ő segíteni fog, azzal nagyon jót tesz Neked. Csak épp az ellenkezője történik!

Ezt szabályok lefektetésével lehet részben megoldani, tedd egyértelművé, hogy szívesen elfogadod a segítséget, ha te magad kéred, de amíg nem kéred, addig ne segítsenek, ne kavarjanak a dolgaidba. Nem szabad egyből a rosszat feltételezni másokról, ugyanakkor ha ez gyakran előfordul, akkor beszéld meg vele, hogy inkább nyugodjon le, és ne szóljon az életedbe, majd szólni fogsz, ha tanácsra van szükséged.

2017. aug. 25. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert iszonyatosan buták, és nem képesek egy percre se logikusan gondolkodni. Kis része meg az, aki direkt csinálja, csak ezzel védekezik.
2017. aug. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!