Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már rosszul magatoka...

Éreztétek már rosszul magatokat, csak azért, mert irígyek voltak mások Rátok?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm. Nagyon szép, sportos jóalakú, kedves lány. Fenékig érő szőke haja van, magas is, így feltünő jelenség összekötött hajjal, smink nélkül is. Nyilván sokan megkörnyékezik, de rengetegen bunkók vele. Főleg a nők.Irígyen méregetik, beszólogatnak neki. A baj az, hogy a barátnőm magára veszi, és egyre jobban begubózik. Hiába mondom neki, hogy ennek örüljön, azt mondja, hogy ő ezt nem szereti. Akkor érzi jól magát, ha a többi dekoratív barátnőjével megy bárhova, mert úgy nem feltétlen őt bámulják, neki szólnak be. Ő amúgy egy kedves, vicces, empatikus lány, de ezt az oldalát egyre kevesebben látják, mert nem nyit az emberek felé, új barátságai nincsenek. Ti vagy barátaitok voltatok már olyan helyzetben, hogy csak azért, mert valamiben sikeresebbek voltatok, bántottak Titeket? Én sajnálom, mert egy értékes ember, aki tele van önbizalom hiánnyal. Mit gondoltok pszichológus vagy más mentális segítőre van szüksége? Én mindig mondom neki, hogy más lány karriert épített belőle, hogy jól néz ki, nem hogy szégyenkezzen miatta..
2017. aug. 25. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as tanácsát fogadd meg, nekem is ezt javasolták, és nálam bevált. Tudom, rohadt nehéz nem észrevenni az olyat, aki cirkuszol a szemed előtt és teszi magát, de nem lehetetlen.
2017. aug. 25. 12:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :) Itt olyan jófej ismeretlenül is mindenki, nem is értem, hogy az "igazi" világban miért nem így van :)
2017. aug. 25. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én attól boldog vagyok, ha irigykednek rám! XD
2017. aug. 26. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!