Ti mit gondoltok arról az emberről, akinek írtok egy kedves üzenetet, de az illető válaszra se méltat?
10-es válaszodban írtad le igazán a lényeget.
Nem tudom, hányas válaszoló vagyok, én vagyok az SMS-es...
Igen, elhiszem, hogy bosszant, mert ha kaptál egy jelet, esetleg biztatást, kedvességet, te pedig írtál neki egy-két szót, hogy vegye a lapot, hogy érdekel, mi van vele,meg tudom érteni, hogy csalódott vagy. A helyedben én is az volnék. Ez a vonat elment, de még fütyülhet is akár... Sose tudni. :)
Ha nem közeli kapcsolat, ilyesmin nem húznám fel magam. Nem törvény facebook-on mindenkinek visszaírni. Nem tudom milyen probléma húzodik meg a kérdésben, de önmagában értelmetlen bárkitõl elvárni, még akkor is ha kedves üzenet, nem mindenki igényli a kedvességed, ha egyszer nem álltok semmilyen kapcsolatba.
Facebook-on nem válaszolni vagy üzenetre vagy élõben figyelmen kívūl hagyni embereket, ezek teljesen külömbözõ dolgok. A facebook totálisan fárasztóvá vállhat, mivel megadja azt az illúziót, hogy bárki számára elérhetõ vagy, és lehet, hogy az a személy akit keresel épp másik 5 emberrel cseveg, és csak nincs ideje minden üzenetre válaszolni, mivel mindenféle embernek lehetõsége van csak úgy a semmibõl írni, emiatt kiábránditobb a facebook a telefonos üzeneteknél.
Én nem szeretek zavarni másokat, de egyszer történt velem, hogy írtam valakinek (aki nem közeli ismerõs, szóval fenn állt a veszélye annak hogy zavarom az illetõt), bár kaptam választ, de az elég rideg, semmitmondónak tūnt, ennek ellenére utána amikor találkoztam az illetõvel, nagyon barátságos volt.
A facebookról csak annyit, hogy még pakisztániaknak is lehetõségük van elérni, meg èjjel is keresik rajta az embert, tehát nem csodálom, ha fárasztónak érzik a fb üzeneteket, olyan emberektõl, akikhez nincs túl sok közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!