Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok én is ennyire...

Miért nem tudok én is ennyire egyszerű lenni?

Figyelt kérdés
Vannak ezek az egyszerű emberek, akiket nem igazán érdekel a világ. El vannak a saját kis környezetükben, csak úgy léteznek, és tök jól elvannak magukkal. A szüleim és teljesen egyszerű emberek. De én teljesen más vagyok. Hedonista szeretnék lenni, megtapasztalni a világot, úgy igazán élni, mint a nagy sztárok. De egyszerűen nem születtem olyan gazdag családba, és nincs előttem semmi biztató jövőkép, csak hogy egész életemre egy filléres kis senkiházi leszek. A tanulmányaim is egy nagy mellényúlás sorozat volt. Elpazarolt évek. Ettől az egésztől az évek alatt már depressziós, önbizalomhiányos boldogtalan ember lettem. Néha kicsit irigylem ezeket az egyszerű embereket, akik tényleg élnek mint a papucsállatka, de még is milyen jól el vannak a nyomorult kis semmilyen életükkel. Miért vagyok én ilyen szerencsétlen?
2017. aug. 20. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Gyere Amcsiba itt van esélyed a boldog életre és h gazdag legyél.
2017. aug. 21. 02:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Pár hónap után a turista vízumommal kivágnak mint macskát szarni...
2017. aug. 21. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet de van zöld kártya is nem tudom hallottál e róla.lelehet megint 0-ázni úgyis csak ez megy nektek más nem.
2017. aug. 22. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!