Szerintetek ez furcsa vagy gyerekes vagy fölösleges titkolózás?
Figyelt kérdés
Pár éve egy-egy word dokumentumba elkezdtem gyűjteni, hogy abban az évben milyen sikereim voltak, a legegyszerűbbektől a legnagyobbakig. Beleírom azt is, mik azok az új dolgok, amiket kipróbáltam, vagy azok a könyvek, filmek, amiket már régóta el akartam olvasni / meg akartam nézni. Ezeket nem mutat meg senkinek, de úgy érzem, hogy pár ember furcsállja, mert szerintem ez magánjellegű, és nem értik, miért nem akarom megmutatni.2017. aug. 20. 14:53
1/7 A kérdező kommentje:
*furcsállja
Bocsánat, át kellett volna előbb olvasnom.
2017. aug. 20. 14:54
2/7 anonim válasza:
Ha magánjellegű, akkor miért árultad el bárkinek is, hogy írsz ilyesmit?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a tény magánjellegű, hanem a tartalma. Ez ugyanaz, mint amikor valahol olvastam egy cikkben egy partiról, hogy az titkos, és mindenki odakommentelte, hogy nagy titok lehet, ha van róla újságcikk. Pedig nem a parti megléte volt a titok, hanem hogy i van odabenn, nem lehetett bemenni. Itt se ez a titok, hanem a tartalom. Akik kérdezték, azok a családtagjaim, és nem gondoltam ez lesz belőle.
2017. aug. 20. 14:58
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, és érthető, ha nem akarod megmutatni másoknak.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2017. aug. 20. 15:08
6/7 anonim válasza:
az ilyen titkos bulikat azért titkolják, hogy felkeltsék vele az emberek kíváncsiságát, ergó ha nem akarod hogy megtudják mi van benne akkor alapból nem is szabadott volna róla beszélni.
7/7 A kérdező kommentje:
oké
2017. aug. 20. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!