Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki rendszeresen meditál, gyakorolja a meditációt, és emiatt elért sikereket?

Figyelt kérdés

Azt mondják, a meditáció mindenenség, saját magad tanítója vagy.

Meditáció segítségével van aki fejlesztett ki tulajdonságokat magában, amitől jobb lett, változott az élete? vagy meg értett dolgokat magáról?

2017. aug. 19. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Kamasz koromban ösztönösen alkalmaztam a Teremtő Képzeletként is ismert dolgot. Ellazult állapotban elképzeltem azt a kapcsolatot azzal a lánnyal akivel szerettem volna. Megdöbbenésemre több jött létre mint amire számítottam mert kb. 30 éve boldog házasságban élünk. Pedig amikor ezt a kapcsolatot meditáltam akkor még meg sem jelent az Agykontroll és a meditációról sem olvastam semmit, hanem ösztönösen csináltam a Teremtő Képzeletet.

Az életben azon kívül néhányszor még folyamodtam hozzá, hát megdöbbentő. Sajnos a rohanó világunk nem erről szól hogy használjuk azt is ami a sapka alatt van.

2017. aug. 19. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Hat meg nem vagyok idos ezert nincs sok tapasztalatom. Ritkan meditalok, pl vizsgak elott, vagy amikor mar kozel vagyok egy celhoz akkor elerjem. Es igen, segit. Volt nehany olyan lehetetlennek tuno helyzet amin atverekedtem magamat. Meg pl volt hogy tudtam masnap meg fognak tamadni, es elotte meditaltam csak hogy ne feljek. Eszembe jutottak ilyen furcsa technikak es elinteztem a tamadoimat. De ez csak egyszer volt. Remelem tobbszor nem kerulok utcai csatarozasba. :D
2017. aug. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!