Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rettegek az iskolától?

Miért rettegek az iskolától?

Figyelt kérdés

Szociális fóbiám van, legalábbis szerintem.

A vicc az, hogy lassan már sehol nem félek/szorongok. Tehát simán elmegyek egyedül boltba, moziba, buszozni, vezetni (jogsihoz), bulikba... stb.

Egyedül a nagyon zsúfolt (pl fővárosi plázák, fővárosi tömegközlekedés, meg úgy egészében a főváros) helyeket kerülöm.

Viszont az iskolára elég csak rágondolnom és bepánikolok, rettegek.

Nem voltam bántalmazás áldozata. Vagyis de, de elhanyagolható mértékben, viszont bennem minden apró sértés óriási traumaként marad meg.

Emiatt egyszerűen úgy érzem, hogy nem merek visszamenni a suliba. Mindenki bámulhat, bárki belém köthet, a tanárok megalázhatnak.. stb Ezek csak feltételes módban vannak, de mégis borzasztóan félek.

Ez lesz az utolsó évem és pont emiatt a félelmem miatt nem megyek továbbtanulni.

Mit tegyek, hogy ne szédülve és halálvággyal jöjjek majd ki az iskolából mindennap?

17/F

2017. aug. 19. 07:53
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Keress megbízható embert akinek eltudod mondani a napod sokat segít ha megbeszéled valakivel hogy mitőrtént bevallom nekem sem jön be az iskola de ez van ne félj!
2017. aug. 19. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Neken teljesen más problémám van de és se szeretem.Rengetegszer volt régebben hasmenésem és ez miatt az iskola egy rémálom lett.Valamiért mindíg az iskolába jött rám.Tudtam,hogy amint bemegyek rámjön.De sokszor volt olyan is,hogy odavezető úton fájt már.Emiatt ugyebár minden napom el volt cseszve mert mindenki barmokodott meg nevetett én meg összegörnyedve vártam már hogy hazaérjek mert ugyebár mindneki tudja milyenek a sulis retyók.Most derült ki,hogy laktózérzékeny vagyok szóval már vannak gyógyszereim.Igaz a kérdésedre nen tudtam vâlaszolni,de figyelj.Ha én minden nap túléltem úgy hogy egyszer se fostam be :D akkor neked is sikerülni fog.

Ui:KÉT HÉT ÉS SZEPTEMBER 1 :D :D

2017. aug. 19. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Az új kihívás(ok)tól félsz, - ami természetes reakció minden ember esetében, csak van, aki könnyen dolgozza fel ezt a stresszhatást és van, aki kevésbé könnyen teszi ezt.
2017. aug. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!