Mit tegyek, ha rettegek az iskolától?
Holnap 4 dolgozat lesz és hiányoztam, nem tudtam felkészülni, bepótolni, mert rossz minőségben küldték át. De a tanárok ezt nem fogadják el.
Nagyon fáradt vagyok és még beteg is, mit tegyek? Mindjárt elalszom, hajnalban kelek az utazás végett és a stressz sem hagy pihenni sosem.
Kérlek segítsetek, utolsó reményként kerestem fel az oldalt.
nyugodj meg! már küldöm a csakrám! ha már a mentális egészség kategóriába raktad fel a kérdést :D
amugy nem tudsz mostmár csinálni semmit, törődj bele hogy elment ez a nap aztán holnap meg bemész beadod az üres lapot ha nem hiszik el a mondókád, aztán hazajössz és elmondod hogy milyen szívtelen tanáraid vannak, semmi pánik énis sokszor megéltem ugyan ezt, ki fogod tudni javítani... csak akarni kell:)
Ja így van már nem tudsz mit csinálni. Ha meg tudod a vizsgát írni hogy hajoljon azért próbáld meg. Ha nem akkor mehet az üres papír, minek pedálozni a karóért?
Csak lesz még esélyed javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!