Miért esik nehezemre a kapcsolattartás, kapcsolatápolás?
Sziasztok!
Alapvetően barátságos vagyok, és mindenkivel meg tudom találni a közös hangot, emiatt ragaszkodnak is hozzám sokan. Viszont néhány ember kivételével nagyon nehezemre esik a kapcsolattartás.
Nehezen veszem rá magam, hogy válaszoljak, ha rám írnak, és kérdezik mi van velem. Tudom, hogy egy idő után nekem is illene ugyanígy megkérdeztem, de ez még inkább nehezemre esik. Őszintén szólva lehet önzőség, de nem is nagyon érdekel, hogy mi történhetett velük az utóbbi két hétben. Általában semmi. Személyesen szívesebben elbeszélgetek bárkivel, de ez az üzengetés és telefonálás is valamiért megterhelő és felesleges formalitásnak tartom.
Csak én vagyok ezzel így? Lehet, hogy ezekkel az emberekkel nem is nagyon szimpatizálok igazán, csak nem akarom őket megbántani, lerázni?
Mondjuk nálam is van enyhe önbizalomhiány, de ahogy írtam itt inkább ők ragaszkodnak, kezdeményeznek.
Pasi vagyok egyébként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!