Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "régi" barátokkal való kapcsol...

"régi" barátokkal való kapcsolattartás?

Figyelt kérdés

csak nekem nem sikerül? annyira hiányoznak egyes emberek az általános suliból, gimiből, de elsodort minket egymástól az élet, én külföldön tanulok, ők otthon, elejében még tartottuk elég jól a kapcsolatot, de mindegyikünknek van párkapcsolata, egyre kevesebb lett a közös téma...de nekem nagyon hiányoznak. néha bánom, h követtem az álmom, h külföldre jöttem tanulni..nagyon hiányoznak. de ha már irok nekik, akkor is félek, h nem tudunk már miről beszélni, vagy h őket már nem is érdekli mi van velem, h ők már "elfelejtettek" engem.

túlgondolom?

2014. okt. 31. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csak neked nem sikerül.Soha ne vándor bánd meg hogy követted az álmaidat.Ez a kapcsolattartás nem csak egy emberen múlik.A barátok jönnek mennek..
2014. okt. 31. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Keress te is egy párkapcsolatot. :-)

Ők nem írnak neked?

Csak te nekik?

Nekem is vannak "régi" barátaim aki sok km-re van tőlem és nem is beszélünk csak egy évben 2-3x.

Néha elég annyi is.

2014. okt. 31. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:
hát elég ritkán írunk egymásnak, de nem csak én szoktam kezdeményezni a beszélgetést. de már érzem olyankor, hogy ez nem olyan mint régen, már nincs annyi közös témánk, sőt.. de van olyan is, akivel már évente max 1-2x. néha, mikor így elfog a nosztalgia, akkor nagyon hiányoznak, vannak új barátaim, nem vagyok magányos, de mégis, évekig azt hittem, nem létezhet az életem nélkülük, évekig mindent tudtunk egymásról, most meg csak nagyvonalakban. ez még szokatlan. de azt hiszem ez az élet része..
2014. okt. 31. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem élek a múltban. Akiknek mellettem van a helyük, azok úgyis itt vannak:)
2014. okt. 31. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolj bele ha még mindig itt lennél és ugyanez lenne a helyzet...
2014. okt. 31. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha külföldre kerülsz,elõbb-utóbb megszünnek a barátságok!Tapasztalat!
2014. okt. 31. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!