Nem szeretnek az emberek, elfordulnak tőlem, kibeszélnek. Én hibám? Mi lehet a baj?
Nem azt mondom hogy mindenki,de mostanság sokan "bántanak".
Kibeszélnek a hátam mögött a barátnőmnek,egy másik barátnak tartott emberrel most lett vége,nem keresett,csak én őt.
Őszintén szólva nem tudom mi a baj,bénának-butának,önzőnek nem tartanám magam,illetve antiszocnak se,szívesen beszélek emberekkel,saját értékrendem nem erőltetem rájuk.
Talán az lehet a baj,hogy mindenkivel úgy viselkedem ahogy ő velem,(amellett hogy nyilván van egy saját személyiségem)vagy mert van véleményem és azt megmondom(igyekszem nem bántóan tenni,segítségből teszem)?
Mi a baj?
Nem akarok rosszat senkinek,de azt se szeretném ha engem taposnának el.
De most akkor velem van a baj?
Tényleg figyelek,hogy ne bántsak meg senkit se ilyen dolgokkal,akkor segítek ha kérik,illetve nem szoktam feljebbre tenni magam,mert nem igazán van mire,vagy ha netán valamiben jártasabb vagyok,azt se dörgölöm a másik orra alá,hogy jobb vagyok nála,mert ő másban jobb,így nálam ilyen nincs hogy feljebbvaló lennék akárkinél is.
Egy cipőben járunk.
Régebben én is sokat őrlődtem ezen, de már abbahagytam. Vannak olyan emberek, akik így szeretnek, ahogy vagyok. Igaz, nincs sok barátom, de akik vannak azokra tényleg számíthatok mindig. Ne akarj nekik megfelelni. Ha nem bírnak hát nem bírnak. Attól nem fognak, hogy próbálkozol egyedien bánni velük. Én is ezt csináltam, aztán rájöttem, hogy nem érdemes.
Lehet az a baja az embereknek veled, hogy látják, hogy mindenkihez teljesen másképp viszonyulsz, nem látják a személyisêgedet, és kétszínűnek, álszentnek hisznek. Persze nem kell mindenkit egy kalap alá venni, de mutasd meg erősebben a saját stílusod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!