Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság átlagosan divat az...

Manapság átlagosan divat az ivászat a fiatalság körében?

Figyelt kérdés
Sokan isznak, járnak bulizni vagy csak leisszák maguka egyedül magányosan, vagy társaságban? Ez manapsák ilyen hobbi szintű szórakozás? Egyáltalán honnan van erre pénz? Olyan fura.. Mintha ezeknek az embereknek semmi dolguk ne lenne és ennyre ráérnének vedelni költekezni. Most nem panaszkodni akarok félreértés neessék, csak érdekel, hogy mennyien isznak, vagyis inkább az hogy miért, puszta szórakozás? Régen nem volt ennyire felkapott ez a dolog
2017. aug. 16. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szerinted mi van, kérdező, kvára nem reprezentatív :)
2017. aug. 16. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
...én például 8 fél vodka után se írnám az általánosan helyett azt, hogy "átlagosan"...
2017. aug. 16. 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:

10. Szerintem semmilyen korú embernek nem kéne inni, egyáltalán.

Én csak a kérdésedre válaszoltam.

2017. aug. 16. 20:19
 14/18 anonim válasza:

Szia! Mint lelkes fiatal, szeretnék beszámolni az alkoholhoz fűződő viszonyomról, illetve az ehhez kapcsolódó tapasztalataimról. A baráti társaságom és korosztályom körében az alkohol egyáltalán nem megvetendő dolog, ami persze nem azt jelenti, hogy minden napot egy korsó sörrel koronázunk meg, mert megtehetjük. Elképzelhetetlennek tartom, hogy "hobbi szintű" szórakozásként tekintsek arra, ha néhanapján megiszunk valamit valamilyen apropó alkalmából. És (sajnos) azt sem állíthatom, hogy "semmi dolgom nincs és ennyire ráérnék vedelni költekezni". A fiatalok is rendelkeznek némi pénzzel, nyilván eltérő forrásokból, de mint minden ember a sajátját, mi is arra fordítjuk, amire nem sajnáljuk.

Nyilván nem ismerek minden fiatalt, általánosítani meg nem szeretnék, így hát összességében annyit tudok mondani, hogy igen, szórakozásból. Addig jó, amíg szórakozásból iszunk.

2017. aug. 16. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Az én korosztályomban kb. mindenki iszik. És vannak akik még cigiznek vagy drogoznak is mellé. Szerintem egyszerűen gusztustalan az, hogy a 12 éves gyerekektől kezdve már mindenki iszik, mert "Hú de jó ha bevagyok úgy rúgva, hogy másnap reggel azt se tudjam, hogy hol a büdös fenében vagyok és a saját hányásomban fetrenghetek mert az milyen menő." Én évente ha 1x megiszok egy pohár bort de azt is az alkalom kedvéért. Az alkoholt nem is szeretem csak a koktélokat, a Bailey's-t a bort és pezsgőt tudom meginni de azokat se iszok csak nagyon ritkán. Én alkohol nélkül is jól érzem magam szóval teljesen felesleges innom. És másoknál se lenne probléma ha megisznak egy pohár bort vagy pezsgőt vagy pálinkát nincs gond ameddig mértékkel csinálják csak hogy a közérzetük jobb legye . Nem értem mi jó abban ha úgy leiszod magad hogy hánysz meg forog veled az egész ágy. DE ez az én véleményem biztos vannak akik majd nekem fognak esni hogy "hogy tudsz így élni te élettelen.." de én így érzem jól magam ti meg úgy. 17/L
2017. aug. 16. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

hmmmm

sok öreggel beszéltem, hogy amikor ők voltak fiatalok milyen szórakozási formák voltak. kb 5ből 1 nem a piálást mondta elsőként.

Az meg hogy növekszik a piá al kapcsolatos balesetek száma annak köszönhető, hogy a mai világban a közössègi oldalakon minden boldohg-boldogtalan fennvan, gyorsabban terjed, mint száraz réten a tűz.

2017. aug. 16. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Van ahol divat, van aki meg a hatása miatt teszi.
2017. aug. 17. 01:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egyre több, rengeteg az olyan hir a tvbe hogy fiatal gyerek ittasan neki vezette az autót."

Igaz. 100 ével ezelőtt még évente egy ilyen eset se volt a tévében. Ergo most többet isznak.

2017. aug. 17. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!