Manapság átlagosan divat az ivászat a fiatalság körében?
10. Szerintem semmilyen korú embernek nem kéne inni, egyáltalán.
Én csak a kérdésedre válaszoltam.
Szia! Mint lelkes fiatal, szeretnék beszámolni az alkoholhoz fűződő viszonyomról, illetve az ehhez kapcsolódó tapasztalataimról. A baráti társaságom és korosztályom körében az alkohol egyáltalán nem megvetendő dolog, ami persze nem azt jelenti, hogy minden napot egy korsó sörrel koronázunk meg, mert megtehetjük. Elképzelhetetlennek tartom, hogy "hobbi szintű" szórakozásként tekintsek arra, ha néhanapján megiszunk valamit valamilyen apropó alkalmából. És (sajnos) azt sem állíthatom, hogy "semmi dolgom nincs és ennyire ráérnék vedelni költekezni". A fiatalok is rendelkeznek némi pénzzel, nyilván eltérő forrásokból, de mint minden ember a sajátját, mi is arra fordítjuk, amire nem sajnáljuk.
Nyilván nem ismerek minden fiatalt, általánosítani meg nem szeretnék, így hát összességében annyit tudok mondani, hogy igen, szórakozásból. Addig jó, amíg szórakozásból iszunk.
hmmmm
sok öreggel beszéltem, hogy amikor ők voltak fiatalok milyen szórakozási formák voltak. kb 5ből 1 nem a piálást mondta elsőként.
Az meg hogy növekszik a piá al kapcsolatos balesetek száma annak köszönhető, hogy a mai világban a közössègi oldalakon minden boldohg-boldogtalan fennvan, gyorsabban terjed, mint száraz réten a tűz.
"Egyre több, rengeteg az olyan hir a tvbe hogy fiatal gyerek ittasan neki vezette az autót."
Igaz. 100 ével ezelőtt még évente egy ilyen eset se volt a tévében. Ergo most többet isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!