Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindenki kigyúrt srácra...

Miért mindenki kigyúrt srácra hajt?

Figyelt kérdés

Kigyúrt legyen, ne vézna, vagy macis, a lába csupasz legyen, +stb.

Szerintem, ha valakit szeretünk, tök mindegy. :D

14/L

2017. aug. 15. 19:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mindenki?

Akkor abba a halmazba te is benne vagy.

2017. aug. 16. 00:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Oké, hülye kérdés volt, megértettem. Totál random ötlet volt, nem gondoltam át. :D
2017. aug. 16. 00:59
 23/24 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretem a kigyúrt pasikat inkább azt szeretem ha szálkásak és igen tök mindegy,ogy néz ki ha szereted,de én nem vagyok állszent szóval én nézem azért egy pasi külsejét és szerintem vannak még páran.Lehet,hogy nem az a legfontosabb hogy néz ki,de a pasik is megszokták nézni a lányok külsejét nem is kicsit.
2017. aug. 16. 23:21
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem szőke a lábamon a szőr, meg nem is olyan erős. Tök szar, mikor egy méterre nézed magad a tükörben, aztán mintha borotválnád a lábad...

Szóval, azért ez nem csak így van, hogy akinek nimcs szőr a lábán, annak puncija van, legalábbis szerintem.

15/f

2017. aug. 17. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!