Miért ilyen szar a társadalom?
18 éves vagyok, régebben is elfogott sokszor az az érzés, hogy "valami nem oké", vagy hogy "nem vagyok ide való", de ezt felfogtam tinédzser kori depressziónak / hormonváltozásnak.
De úgy látom, hogy a hiba nem az én készülékemben van. Az emberek adják az életvidám, nagyon boldog indiviumot, hogy "JAJNÉZDDEKURV.AJÓNEKEM", közben meg egész nap egykedvell végigsétál pl az iskola folyosón, vagy az utcán, és ilyen emberekre irigykedik pár ember, hogy "Jajdejóhogynekivanpénze", közben ugyanolyan üres, boldogtalan mint a másik, persze az irigykedő emberek többsége sem azt posztolja ki a közösségi oldalakra, hogy milyen szar nekem, hanem a sok youtube videót, hülye idézeteket az életről, meg ilyen ge*iségeket.
Azt is észrevettem hogyha nem illeszkedsz bele a társadalomba, ergó= nem vásárolsz sokat, nincsen sok barátod, nem bulizol, meleg vagy, stb akkor számukra te nem vagy "ember", hanem valami számkivetett nyomorék, akit ahogy tudnak megtaposnak, megaláznak, jót röhögnek, de azért őkis megosztják a közösségi oldalon a kóbor kutyás, eltűnt gyerekes, szegényes családokról szóló posztokat, képmutató retkek. Miért kur.vult el ennyire a társadalom? Miért a pénz lett mindenkinek az Istene?
Bocs hogy képes vagyok olvasni és összekötni a szálakat. Esetleg még új gondolatok is születhetnek benned, ezt pedig senki nem akarhatja.
Gyorsan át is váltok friendly üzemmódba:
Igen kérdező, a társadalom szar, a világ szar, az összes mai lány egy buta r[]banc, de a srácok is csak bunkó páwák, és mindenki szar. Mondtam már hogy mindenki ostoba is?
Csordaszellem...1 marha 100-at, az meg 1000-et...stb csinál és elfelejtenek-el akarnak felejteni őszinték és korrektek lenni.
Kialakult e felszínes világkép és elnevezték "normálisnak", amiben a betegek elhiszik, hogy egészségesek és fáj az arcuk, ha olyannal találkoznak, aki valóban egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!