Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vicces az, hogy gerincfe...

Miért vicces az, hogy gerincferdülésem van?

Figyelt kérdés

Kempingezünk és van 1-2 csak, akik egy csomószor teljesen észrevehetően arról beszélnek, hogy milyen vicces, hogy lapos a hátam. Én magamat már teljesen elfogadtam így és megtanultam ezzel élni, de nem nagyon értem, hogy ez másoknak miért vicces. Az önbizalmukat akarhatják ezzel javítani esetleg?

17/F

2017. júl. 30. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Mert a világ tele van idióta barmokkal. Le se szard őket. Elég szegényes életük lehet, ha ezen olyan jól szórakoznak.
2017. júl. 30. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglalkozz velük! Nagyon szánalmas emberek, ha állandóan csámcsognak valaki "betegségén" és azon gúnyolódnak. Az viszont pozitívum, hogy te el tudtad fogadni magad, és nem rágódsz a kinézeteden minden pillanatban. :) 16/L
2017. júl. 30. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

1-2 év múlva, ha már menni se tudsz, visszasírod ezt is.

Vagy elfogadod azt is :D

2017. júl. 30. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt, utolsó? Nem leszek kerekesszékes.
2017. júl. 30. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
3-as! Ritka nagy tahó vagy! Mondták már? Bár az ilyenek, mint te, a való életben meg sem mernek mukkanni.
2017. júl. 30. 20:31
 6/7 anonim válasza:
100%

Sajnos sok az ilyen idióta ember, aki szeret gúnyt űzni a másik bajából, mert szerintük az menő meg vicces (Itt különösen a fiatalabb korosztályra gondolok). És abba se gondolnak bele, hogy az érintettnek ez mennyire rosszul eshet...

Ignorált az ilyeneket!

Az, hogy képes voltál elfogadni a tested egy nagyra becsülendő dolog! :)

Én annak idején sajnos nem tudtam és ezzel csak egy borzalmas lavinát indítottam el, amiből alig tudtam kimászni

2017. júl. 30. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért hordj fűzőt és járj úszni és/vagy gyógytornára. Ezek segítik majd helyrehozni a gerinced. Persze nem lesz 100%-os a javulás, de jelentős lesz és látványos
2017. aug. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!