Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire elvárás, hogy egy...

Mennyire elvárás, hogy egy fiú vicces legyen?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé elvont humorom van. Tehát a legtöbb dolgot nem találom viccesnek, viszont vannak olyan dolgok/témák, amik már-már túlságosan is viccesek a számomra.

Mivel előfordult már, hogy a nagyon furcsa poénjaim miatt ijesztettem el egy lányt, ezért az ismerkedési fázis elején minél kevesebb és minél szolidabb poénokat mondok, Facebookon meg pláne.. Ennek az a következménye, hogy Facebook beszélgetés egy csajjal kicsit olyan száraznak érződik.. Tehát mesélünk egymásnak egymásról és ennyi.

Ez mennyire unalmas egy csajnak? Nyilván, ahogy közeledünk egymás felé úgy leszek "egyre viccesebb", de most még nem merek..

17/F

2017. máj. 6. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne mindig vicceskedj, inkább legyél olyan bolondos :D Nálam bevált.

Ha szeretnél gyakorolni/tesztelni, akkor én tudok egy neked való oldalt, ha érdekel írj prívátban és elküldöm :)

2017. máj. 6. 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, erre nem lehet mit mondani. Valaki vagy ráérez arra, hogy kell a lányokkal beszélni, vagy nem. Egy biztos: a lányok megérzik, ha valaki mesterkélten, erőltetetten akarja őket levenni a lábukról, akár poénokkal, és ez nagyon taszító a számukra. A természetesen vicces pasikat viszont szeretik. Vagy ilyen vagy, vagy nem. Ha nem, akkor ne vicceskedéssel akarj nőt keresni, és egyébként egyáltalán nem ez a legfontosabb a csajozásban, inkább csak jópont, ha valaki vicces.

Egyébként pedig sokat kell "gyakorolni", és egy idő után kialakul a saját stílusod, és tudni fogod, mik az erősségeid és gyengéid, ami tetszik/nem tetszik a lányoknak (persze minden lány más, és más tetszik nekik, úgyhogy eléggé lesarkítottan fogalmaztam).

2017. máj. 6. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne akarj mindig erőltetetten humoros lenni. Igazából ami szerinted "furcsa meg nagyon elvont", azt lehet elég sokan egyszerűen sz#rnak és fárasztónak találják.
2017. máj. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!