Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neked ki a példaképed és miért?

Neked ki a példaképed és miért?

Figyelt kérdés
Csak olyan embereket írjatok inkább, akik közismertek.
2017. aug. 11. 15:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sríla Prabhupada.
2017. aug. 11. 23:15
 12/19 anonim válasza:
53%
Ha már közismertekről van szó, nekem Eminem. Amikor híresebb előadó lett akkor lehettem 11-12 körül, egyszerűen zseniális a pali, ahonnan jött, amiken előtte és utána is keresztül ment, amit közvetít és ahol tart. Mai napig felnézek rá.
2017. aug. 11. 23:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Aleska Diamond
2017. aug. 12. 00:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A #6-os válaszoló egy kicsit túlreagálta a kérdést. Nem a filozófiai fórumon vagyunk, csak a gyakorin.

Ez egy egyszerű, közhelyes kérdés volt, amit nem kellet volna ennyire komolyan venni.

Csak így: Melyek azok a személyek, akikre felnézel, esetleg követendő példaként állítod magad elé, vagy meríted belőle a motivációt valamivel kapcsolatban?

2017. aug. 12. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Michael Jordan.
2017. aug. 13. 02:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja és ezért:

1.“A hibákat el tudom fogadni, hiszen mindenki követ el hibákat. De azt nem fogadom el, ha valaki soha nem próbálkozik.” – Michael Jordan

2.“Ha valamit el akarsz érni, az útakadályok sem állíthatnak meg. Nekem is voltak ilyenek az életemben, és másoknak is vannak. Ha falnak ütközöl, ne fordulj hátra, ne add fel! Találd ki, hogyan kell átmászni, vagy áttörni rajta, vagy találd meg az utat, hogy merre tudod kikerülni.” – Michael Jordan

3. “A tehetségek nyerik meg a játszmákat, de a végső győzelmet a csapatmunka hozza el.” – Michael Jordan

4.“Gyakorolhatsz akár napi nyolc órát is, de ha a technikád rossz, akkor csak a rossz irányba lesznek nagyon jó dobásaid. Szerezd meg az alapokat, és utána minden szinten egyre jobb leszel.” – Michael Jordan

5. Légy kitartó, és javítsd ki a hibáidat!

“A pályafutásom során 9000 dobást hagytam ki. 300 meccset vesztettem el. 26 alkalommal rontottam el olyan dobást, amiről azt hittem, hogy be fog menni, és amivel győztünk volna. Újra és újra követtem el hibákat. És pont ez az, ami miatt sikeressé tudtam válni.” – Michael Jordan

2017. aug. 13. 04:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Bud Spencer - Azért, mert csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot. Az ő filmjein nőttem fel...
2017. aug. 13. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Pique, Denis Suarez, Nagy Benedek (Beniipowa), 7VÉGEofficial
2017. aug. 28. 03:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Adolf Hitler.

Mert Ő volt a legbátrabb ember a világon és nem adta fel a küzdelmet soha!

2021. jan. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!