Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha van, ki a példaképed és miért?

Ha van, ki a példaképed és miért?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az egyik régi tanárom, valamint az egyik régi mentorom és a Dokik sorozatban Dr. Cox. Hogy miért?

A 2 élő személytől az akaratot, a dolgok fontosságát és súlyát tanulta meg. Azt, hogy amit teszel, az fontossá kell válnia az életedben, különben értelmetlen az egész.

Dr. Cox személyiségében is ez vonz, valamint a megközelíthetetlen modora.

2014. aug. 27. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
nekem Emma Watson az egyik,mert szerintem nagyon szép és okos kedves (ja és nagy HP fan vagyok/voltam)
2014. aug. 27. 15:56
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Engem is sokszor megfognak a sorozatkarakterek, például a Bonesból (Dr. Csont) Brennan, mert mindig kitart az elvei mellett, kiáll önmagáért és szeretteiért, szenvedéllyel csinálja, amit csinál, életeket ment... és még sorolhatnám. De akkor már Angela is megérdemel pár szót az empátiájáért, hogy mindenben képes meglátni a szépet és élvezni az életet, és hogy egyéniségét a munkájába is belecsempészi. Hodginsot is imádom, mert hatalmas szíve van, sziklaszilárd jellem és szintén elkötelezett a munkája iránt. És mind hasznos dolgot csinálnak, én is ezeket szeretném elmondani magamról.

Írjatok még nyugodtan, ha gondoljátok, akkor korral és nemmel! :)

2014. aug. 27. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valós emberek a példaképeim mint inkább karakterek.

Ilyen emberekkel való találkozás mindig meg indít, s valahol el gondolom, hogy lehet még más világnézet. Nagyon ritka ilyen emberekkel találkozni, de azért döntöttem így mert nekik is vannak hibáik, a "bőrömön" tapasztalom meg hogy mire is képesek. van amit sikerül is tőlük el sajátítani, van amit nem. valamelyik példaképet szeretem, van akitől rettegek. Több szempontból megvizsgáltam a világnézetüket, érveiket, így bele "lehet bújni a bőrükbe". Van amit ideig óráig fent lehet tartani, van amit nem. De többnyire működik, és el sem hinné az ember mennyi mindenre képes, ha teljesen átérzi. De el lehet érni, hogy majdnem ugyan azok a gondolatok szülessenek meg mint a Példa kép -é.

De csak ideig óráig maradhat. Esetleg napokra. Az sem tart hosszan.

Vannak bizonyos mellé fogások is, amikor annyira hozzám ragad egy egy jellemvonás, hogy csak nagyon nehezen tudom "leszedni".

De mind ezek mellett nagyon hasznos.

2014. aug. 27. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Nekem Bruce Lee, Tupac, Malcolm X és Jézus.
2014. aug. 27. 16:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Boci és pipi

Ren & Stimpy

2014. aug. 27. 17:18
 7/13 anonim válasza:
Bruce Lee
2014. aug. 27. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:

az egyik a kedvenc énekesem. Nagyon rendes ember.Ha egy buliban véletlenül találkozunk jól eltudunk beszélgetni,tetszik az életstílusa a felfogása,az elvei.

Kérhetek tőle tanácsot,elmondja hogy mit gondol és általában igaza is van. :)

A másik A fiúk a klubból című sorozatból Brian Kinney.

tetszik a stílusa.Tipikusan olyan hogy nyersen kimondja amit gondol.Segít a barátain,akik nem tudnak dönteni egyből kimondja a véleményét.Bár az érzéseit nem mutatja ki,kőszívűnek mutatja magát,de valójában jó ember és szereti a barátait,bármit megtenne értük.

2014. aug. 27. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Lazar Angelov

Mert elképesztő, amit elért

Ez az ember mindenkinek motivációt ad az edzéshez.

2014. aug. 27. 18:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Legfőképpen az apám, akinek a nevét is hordom.
2014. aug. 27. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!