Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyit számít a külső?

Tényleg ennyit számít a külső?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki az egyik legbunkóbb és legutálatosabb lány akit ismerek, mégis mindig körül veszik és szinte körül rajongják mert egyszerűen annyira szép...Nem idegesítő az ilyen?
2017. aug. 9. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Engem a hányinger fog az ilyentől. Amúgy is. Mit számít a külső.

Ahogy a pénzéhes ember mondja: a szépség elmullik. De az éhség nem.

Vagy ahogy az átlag ember: a szépség elmullik, de a szerelem örök.

Nekem sose kellene egy olyan. Legyen minden tekintetben átlagos, oszt annyi. Nem kell 10/20-as csaj x oklevéllel meg nem tudom mennyi mindennel. Legyen átlagos.

2017. aug. 9. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván bosszantó, ha már kérdést is írtál miatta. De gondolj bele, hogy a rendkívüli szépséggel számos hátrány járhat, főleg ha bunkó is mellé az illető
2017. aug. 9. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Számít ha jó csajt akarsz kúrni egy kapcsolatnak ez a teteje ha ez összejön, megtartani már könnyebb. De az ilyenhez pénz kell és jó autó, na meg némi izom, tetkó.
2017. aug. 9. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Dehogy, teljesen átlagos a pasija :D
2017. aug. 9. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen.

"Nem idegesítő az ilyen?"

De.

2017. aug. 9. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
# 3 Te már csak tudod 17 évesen...
2017. aug. 9. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen tudom, mert a kutyának nem kellettem még 17 évesen se, 19 éves koromra kezdtem feltornászni magam és kb innentől jöttek a sikerek.

2017. aug. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!