Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval ennyit dobna a személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval ennyit dobna a személyiségen a külső?

Figyelt kérdés

Én egy nem vonzó, nem helyes fiú vagyok( persze egy két csúnyácska lánynak én vagyok az Isten külsőre, de ők engem sajnos nem hoznak lázba, pedig próbáltam már nem is egy ilyen lánnyal kapcsolatot és rájöttem, hogy talán azért sem tudok elképzeln iegy csúnya lánnyal kapcsolatot, mert kisebbségi komplexusom van a külsőm miatt, így eegy szép barátnővel végigsétávla a városban többnek érezném magam és megjönne az önbizalmam is. Arról nem is beszélve, hogy tényleg tudnék vonzódni egy szép lányhoz szexuálisan is, míg a csúnya lányokhoz nem csak, hogy nem tudok vonzódni, de szégyelném is, ha velük kéne kézenfogva sétálnom a városban. Tudom egy utolsó, szemét, köcsöt állat vagyo és forduljak fel, hogy ilyen vagyok.

Szóval emiatt rájöttem, hogy azért is lehet sok helyes, izmos, magas fiút kövér, csúnyácska lányokkal látni, mert ők nekik nincs ilyen komplexusok, nem akarnak kompenzálni egy szép barátnővel és ők tisztán tudnak csak a jellemre koncentrálni, ami nekem is fontos persze, de ha külsőre nem fog meg a lány, akkor nem tudok vonzódni hozzá és ahogy írtam nem dob az életkedvemen, ah egy csúnya lánnyal sétálgatok mindenféle ember előtt, sőt szinte még inkább egy vesztes senkinek érzem magam.

2013. márc. 25. 11:30
 1/1 ivilicious ***** válasza:

ez kémia, lehet,h aki neked bejön és szexuális vonzalmat érzel iránta, nem egy kifejezetten szép arcú...ha meg ennyire figyeled és nem az ösztöneidre hagyatkozol, akkor meg nincs értelme annak a kapcsolatnak.

am úgyis talál majd vkit. én is leszrom a külsőt már. csak legyen normális,és ne legyen deform, mert nem akarok szörny gyerekeket.

2013. márc. 25. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!