Mit tennél ha a barátod/párod, leütné a testvéred (sógor)?
Filmbe illett az elmúlt 2 hét nyaralás, már az indulás reggelén se beszéltek egymással húgomék, a srác kerülte a családot, meg a barátokat, 17-en voltunk abból egyedül Ő különcködött nős ember is simán elvitte a gyerekeket szórakozni a feleség nélkül stb.
Oda értünk az apartmanhoz, a csomagtartóból való kipakolásnál minden férfi kivette a részét a cipekedésből, a volt sógorom meg egy kis sporttáskával a vállán jött mögöttünk az 50kg-os csaj húzta a lépcsőn a 30kg-os poggyászt, ennyire volt figyelmes.
Estére meg is lett a vita, két sört ittam a bográcsnál, majd észrevettem hogy húzogatja a száját stb civakodtak, én oda léptem de már löktem is rajta, mondom fejezzétek be, nem fogom ezt nézni két hétig, még Ő akarta megmagyarázni hogy mi közöm van hozzá azt csinál amit akar, az lehet csak nem 17 ember előtt, az ütésemtől neki esett a műanyag asztalnak de már úgy fogták meg a kezemet nekem is.
Pár nap múlva arra megyek vissza az Apartmanhoz hogy a recepciónál állnak a görögök húgommal és angolul egyezkednek, kérdezték hogy hova tűnt el a barátja nem találják sehol órák óta, valaki úgy találta meg berúgva elaludva a parton.... rögtön mondták hogy ha ilyen állapotban vizesebb részre megy lehet nem élte volna túl.
Megvolt a cirkusz, de ebben mindketten hibásak voltak, mert nyaralás előtt sem voltak együtt legalább 1 hete, csak tesóm félt megmondani, pedig felnőtt emberek vagyunk nem lett volna probléma belőle.
Úristen.
Nem vagyok együtt a párommal de csak mert megvan beszélve vagy esetleg kifizetve a nyaralás elmegyek,de közbe utálom az exem is meg mindenkit!!!! Jól tetted hogy telibe verted aki ilyen idióta hogy a fent leirtak ellenére elmegy nyaralni hát megis érdemli.Hugod se normális hogy magával cipeli az exét nyaralni neki is járna egy csicskalángos(márbocs).
Mondjuk amúgy nagyon nem volt jogos az ütésed abból a szempontból hogy akkor még abban a tudatban voltatok hogy együtt vannak. Tényleg semmi közöd ahoz hogy ők civakodnak. Sajnálom de mind hü lyék vagytok annak ellenére hogy felnőt embernek mondod magatokat.
Lényeg volt tettlegesség, valaki majdnem "vízbefult".
Ex kapcsolatban lévők mentek nyaralásra, volt még rajtuk kívül 15 ember. Az asztal ugye nem tört szét? :D
Máskor maradj ki az ilyen civakodásból, mikor tettlegességig fajulna a dolog, csak akkor lépj közbe!
Máskor remélem nem "választ" bele.
Lehet, hogy azért, mert este van és korán keltem, de mi van?
A húgod elvitte az exét nyaralni, te egyik este nekimentél a srácnak, az meg másnap ormótlanul beb.@szott. Ennyit értettem meg, mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!