Annyira rossz, hogy engem nem kezelnek úgy mint a szép lányokat. Azért mert nem vagyok szép lenéznek! Mit tegyek?
Én mindent megteszek a külsőmért, próbálok adni magamra de ha a genetikám elcseszett.... ronda tumbák fejem van, boglyos hajam és az alakom is rossz. Nem kövér vagyok, egyszerűen béna az alakom. Érzem, hogy a társadalom nagy része nem úgy néz rám mint a szép, csinos lányokra, és én nem is arra vágyom hogy utánam fütyüljenek az utcán, de konkrétan lenéznek és sokan meg sem akarnak ismerni engem. Egy szép lánynak mindenki bókol, hízeleg, kedves vele, én ha (még véletlenül is) összenézek egy fiúval még elkapja a tekintetét is és ijedt fejet vág, hogy csak le ne szólítsam vagy valami... pasim se volt még, de így nem is lesz, pedig mindig a saját súlycsoportomban próbálok keresgélni. Egyébként kedves vagyok, jó a humorom, nem iszok, nem cigizek, nagyon ritkán bulizok - múltkor kiírta valaki hogy ilyen lányra vágyik. Ja persze, de mellette legyen szép! Mivel nem vagyok szép, az összes jó tulajdonságom le van sz__rva... Nem beszélve arról, hogy csomó dologban emiatt nem lesz részem, pl lángoló szerelem, sosem fog rám szegeződni minden szem ha belépek valahova, tudom ezek nem nagy dolgok de mégis igénylem. És rosszul érint, hogy én mindent megteszek de a genetikámon nem tudok változtatni. Sok férfi úgy beszél velem mint egy kutyával, a gimiben az osztályban is bántottak emiatt, kinéztek. Mindig a fejemhez vágták, hogy te "nem nő vagy hanem egy állat" és olyan rossz hogy kiszabadulva a gimiből is ezt kell átélnem.
Egyébként most egyetemista vagyok, ott nem bántanak de szürke kisegér vagyok. Okos vagyok és az se érdekel senkit amúgy.
Van olyan, akinek így is tetszel. Ő lesz a párod, és tőle fogod megkapmi azt, amire szükséged van.
És persze ott vagy te! Te magad is sokat adhatsz magadnak. Önbizalom. Tanjlj önismeretet, önfejlesztést!
És mindenkiből lehet bombacsaj. Csak elhatározáa kérdése. Egy jó étrend+edzés, kitartás, és jó stílus.
Ja, és introvertáltként hiába vágysz extrovertáltak szükségleteire.
Mivel.neked ez nem.szükségletec, hanem csak vágy, ezért ha teljesülne sem lennél előrébb.
Lehet, hogy bebeszélem, nem tudom az a baj hogy olyan nyilvánvalóak ezek a bunkózások felém hogy másra nem is tudok gondolni, minthogy a külsőm miatt bántanak.
#9 Szívmelengető volt olvasni a soraidat, legyetek együtt nagyon sokáig! :)
#7 Ahhoz, hogy le legyetek pontozva, nem csak az én negatív értékelésem kell. Tehát nem mindenki ért veletek egyet. Ezt nem tudod elfogadni?
Nehezen hiszem el, hogy te is ilyen voltál. De remélem hogy én sosem leszek olyan gonosz, mint te. Nem ez az egyetlen problémám, sőt ez a legkevesebb, de vannak olyan gondok amiken sehogy sem tudok változtatni és nem is agyalok rajtuk, ezen meg akarnék változtatni de mégsem megy. Mindenesetre látszik a nyoma annak rajtad, hogy neked sem volt egyszerű életed.
A többieknek is nagyon szépen köszönöm a választ!
Egyébként pszichológushoz fogok járni
Ugyanígy vagyok. Olyan 4-es lehetek egy 10-es skálán. Borzalmasan nagy orrom, vékony ajkaim, és nagy állam van. Mellé rondák a melleim, és a lábaim. Sminkkel, megcsinált hajjal, csinos ruhában úgy nézek ki, mint egy transzvesztita.
Biológusnak tanulok (most kezdem a 2. évemet BSc-n), kutatással szeretnék foglalkozni. Nagyon okos vagyok, és tudok új összefüggésekben gondolkodni. Nem mellesleg se a munkához, se a munkatársaknak, feletteseknek nem fontos az, hogy szép legyen a munkatárs.
Persze az első pár félévben vannak olyanok, akik felszínesek, de ők vagy kihullanak, vagy megkomolyodnak.
Te milyen szakon vagy?
el se hinnéd, kérdező, mekkora bazinagy előnyben vagy!!!
egy átlagpasas akkor mit szóljon? megír félmillió levelet és szökőévente egyszer kap egy választ jó esetben hogy "bocsika nem egymást keressük"
ezzel szemben neked simán lehet pasid akkor amikor akarod!
nem vagy egy claudia shiffer, hát aztán? így is akadna bőven sok ezer pasi akinek pont jó lennél!
az utolsó válaszadónak amúgy igaza van, a társkeresőkön a nők leszarják a férfiakat, csak azért regisztráltak fel mert élvezik hogy körül vannak rajongva, nekik senki nem elég jó onnan, de a szimpátiájuk azért kell...szánalmas, gáz!!!!!!!!!!
kerdezo, ha a labdadobalos standnal csak ot dobozt versz le, ne a tizes polcrol valogass!
magyaran szolva: ha te magad nem ersz fel az alompasikhoz, akkor leszel szives a sajat szinteden keresgelni
szerintem boven akadna pasi akinek megfelelnel, csak gondolom neked egyik se eleg jokepu v. penzes...nos, ha nem adsz lejjebb, akkor jo esellyel meg hetvenevesen is egyedul leszel majd
lehet engem is lepontozni az ostobaknak,szeretem latni ha igazam van, beismerni ugyse fogjak meg sajat maguknak se, mert az ugye derogal...
egyetertek a 18. valaszadoval, ennyi ido alatt mar osszejohetett volna a dolog...ha top pasit akarsz, ugy is kell kinezned
az hogy ucsorogsz a toronyba es varod a herceget, na AZ nemfog mukodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!