Mit kéne tennem, hogy végre nőnek érezzem magam?
Szerintem lélekben még mindig nem ért véget a tinikorom, holott már 24 éves leszek.
Tiniként elég csúnya voltam, leginkább 10 és 16 éves korom között, utána kezdtem némileg kikupálódni, de még mindig lenne hová.
Igyekszem az alakomnak megfelelően, nőiesen öltözni, nagy nehezen találtam egy normális szemüveget (bár még mindig boldogabb lennék nélküle), meg adni magamra úgy átlagban.
De akárhányszor meglátok más nőket, mindig eszembe jut, hogy „neki bezzeg normális a haja”, vagy „velem ellentétben ő tud öltözködni” meg hasonlók.
Illetve sokszor érzem magam idiótának, nyominak, gondolom, ez még az általános iskola utóhatása, ahol mindig cseszegettek a fiúk, mert csak olvasni szerettem, bulizni, inni, marhaságokat csinálni nem. Szóval megkérdezték, hogy ”Szabó, mit olvastál legutóbb?”, én hülye meg azt hittem, végre érdeklek valakit, és elmondtam, hogy milyen könyvet olvastam. Erre kitört a röhögés, hogy ilyen nyomorék ember nincs még egy a földön, engem egyszer alaposan ki kéne cikizni, meg kéne verni, hasonlók. meg mondták egymásnak, hogy „Rá kéne venni a Szabót, hogy járjon ő is karatéra, sírva röhöghetnénk a bénázásain”.
Szóval, még mindig hülyének érzem magam az emberek közt. Sokszor inkább meg se szólalok, hogy nehogy marhaságot mondjak. Holott ésszel tudom, hogy nem vagyok se hülye, se tanulatlan. De valahogy olyan laza se, mint mások. Olyan, mintha mindig csak én kerülnék hülye helyzetekbe.
Az az érdekes, hogy te engedtél nekik, elhitted, hogy hülyeség amit csinálsz. Ha mostanában találkoznék olyan nővel aki szeret olvasni, tud gondolkodni, nem egy idióta gyökér, megvesznék érte. És te mégis hittél nekik, és elhitted, hogy nyomi vagy, holott valószínűleg köztük te voltál a "legértékesebb".
Fogadd el ahogyan kinézel, és koncentrálj fontosabb dolgokra, minthogy azt néznéd állandóan hogy melyik nő szebb nálad, mert így szégyenben fogsz élni jó sokáig, és csak szenvedni fogsz.
"meg mondták egymásnak, hogy „Rá kéne venni a Szabót, hogy járjon ő is karatéra, sírva röhöghetnénk a bénázásain”. "
És? Te meg mondhattad volna másnak, hogy megnéznéd tudnak e értelmezni könyvben leírt szöveget, vagy tudnak e önálló gondolatokat kifejteni, saját véleményt mondani valamiről. Stb. Ezek mind csak gyerekes kitalált dolgok, hogy te gáz vagy. Rohadtul nem vagy az, csak valaki kitalálta hogy te az vagy, te pedig el is hitted, és ez miatt szenvedsz, egy illúzió miatt.
" „neki bezzeg normális a haja”"
Igazából, bármire rá tudsz illeszteni egy ilyen negatív gondolatot. Ugyanúgy van neki egyfajta frizurája, és neked is, azt már te döntöd el hogy ezt negatívnak vagy pozitívnak látod.
"jobb nők tekintetét, ahogy az arcukra van írva, hogy „Szent isten, ez fel akarja venni? De hát csak tönkretenné vele azt a ruhát”"
Akkor te gondold azt, hogy ő nekik meg személyiségük sincs, és felszínes barmok, ha tényleg ilyeneken képesek gondolkodni.
Nem unod még, hogy ilyeneken parázol egyfolytában? Legyen már eleged ebből, és fogadd el, hogy te te vagy, és ne érdekeljen mások mit gondolnak.
Én velem rengetegszer előfordult az, hogy láttam mondjuk egy ducibb nőt, de olyan kisugárzása volt hogy 100x szebbnek láttam mint egy modellt, viccen kívül, az az önbizalommal teli mosoly, kedvesség, teljesen megfogott. Ha elhiszed magadról, hogy nem vagy szép és vonzó, másoksem fognak annak látni, mert ezt sugárzod.
Felesleges hülyének érezned magad, szerintem ez csak a suli utóhatása. Normális, felnőtt emberek nem foglalkoznak azzal, hogy a másik milyen ruhákkal sasszézik a próbafülke felé.
Én imádok olvasni a mai napig, sosem éreztem cikinek. Legalább van szókincsem és ki tudom fejezni magam normálisan, nem minden második szavam "b.@szdmeg és izé".
Ha ennyire önbizalomhiányos vagy, akkor miért nem mész el pl.fodrászhoz (ha már a jó hajat említetted)? Apróságok, de egyre jobban nőni fog az önbizalmad és tudnál nyitni az emberek felé ami nem lenne hátrány, mert nem mindenki gyökér.
Nekem is van olyan haverom aki mindig valami marhaságot szól, az a tipikus "nem az eszéért szeretem pasi", de így szeretem. Te viszont nem tűnsz ostobának szóval nyugodtan szólalj meg! :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!