Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon különbölző az ízlésem...

Nagyon különbölző az ízlésem mindenből. Ez baj?

Figyelt kérdés
A zenék terén, nagyon változatod az ízlésem. Szeretem a rappet, a rockot, a poppot, van amikor metált halgatok, de van amikor "nyálas" fiú együtteseket. A ruhák terén ismét nagyon különböző, van amikor egy héten keresztül csak feketében járok, a másik héten egy nap felveszek a szoknyát, de a többi napon inkább fiúsabb dolgokat viselek. Tegnap voltunk bevásárolni a gimire, és akkor tűnt fel inkább, hogy szerintem baj van. Vettem, kettől pasztel rózsaszín és kék füzetet, de vettem három halálfejeset. Vettem néhány liláa rózsaszín szövegkiemelőt, de egy sötét zöld leveles tolltartót vettem hozzá. Lehet, hogy nekem csak ilyen érdekes ízlésem van?

2017. aug. 8. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez van velem, de tényleg:D Igaz én csak full feketében járok és nem hordok szoknyát, mivel fiú vagyokxddd de tényleg, van olyan, amikor rappet (de csakis külföldi néger rap) vagy poppot és van amikor rámjön a metálos illetve van mikor ilyen nyálas sz*rokat hallgatok. Ne aggódj nem csak neked van ilyen fura ízlésed:D
2017. aug. 8. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen egyedi vagy, nincs senki más, akinek olyan ízlése lenne, mint neked, igen, különleges is vagy, igen, figyelünk rád, te vagy a középpontban, kicsi snowflake.

Egyébként nem baj. Csak ne foglalkozz ennyit magaddal. Hidd el, olyan vagy, mint bárki más, semmivel sem érdekesebb.

2017. aug. 8. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
El kell, hogy szomorítsalak. Tökéletesen átlagos az ízlésed. Ilyen kamaszlányból, mint te kismillió szaladgál a Föld nevű bolygón.
2017. aug. 8. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne "más" az ízlésed, amikor mindig ki tudtad elégíteni úgy, hogy bementél a boltba és megvetted? Mert ez ugye azt jelenti, hogy teljesen kommersz, tizenkettő egy tucat dolgokra vágytál. Ha magad varrnád a teljesen egyedi ruhádat, készítenéd a tolltartót és saját zenekarod lenne minimális rajongótáborral, akkor talán el lehetne azon vitatkozni, hogy egyedi, másoktól teljesen eltérő az ízlésed.
2017. aug. 10. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!