Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagy baj, ha valaki komolytala...

Nagy baj, ha valaki komolytalan, esetleg mindenből viccet csinál?

Figyelt kérdés
Sokszor megkapom,hogy komolytalan vagyok,túl sokat hülyéskedek. Tudok komoly is lenni,ha kell,de főleg viccelődök, és azokat az embereket is kedvelem,akik vevők erre. Rossz társaságba járok,vagy tényleg illene megkomolyodni?(Még akkor is,ha nem nagyon szeretnék). Magamat adom, ami a legtöbb emberre nem igaz. Mindenhol így viselkedem, maximum,ha olyan helyen vagyok, ahol vissza kell fogni magam,akkor azt teszem.Ismerek egy 79 éves embert,aki ugyanolyan, mint én és iszonyatosan szimpatikusnak tartom az ilyet. Nem érzem úgy,mintha egy kiváltság lenne,csak az én szemszögemből az a követni való, még akkor is,ha 10 emberből 9 szerint fel kéne nőnie egyes embereknek (például nekem).

2016. márc. 21. 02:42
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Igazad van, jól csinálod, magadat adod, akinek ez bejön az jó társaság, akinek nem, arról tudod, hogy mellette nem kell hivatalból besavanyodni. Nem lehet igazán komolyan venni, azt, ami nem tűri meg a komolytalanságot. Persze a komolyságnak is megvan a maga helye és ideje, de a leírásod alapján ezzel te is tisztában vagy, kár ecsetelni.

Nevetni jó, na! :)

2016. márc. 21. 03:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vicceiddel nem okozol kárt valakinek, akkor nem probléma.

De ismerek egy egyént, ő is folyton poénkodik, már gondoltam megkérdezem tőle, hogy lát magán kívül valaki mást is, aki nevet a poénjain, mert tényleg elég siralmas, hogy folyamatosan nyomja, és semmi humoros nincs benne. Én is szoktam rengeteget poénkodni, de akkor látom is, hogy tetszik az embereknek.

És az illető ráadásul olyan poénokat nyom, ami másnak a kárára van.

2016. márc. 21. 03:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb ha önmagad adod. Teljesen jó, ha tudsz nevetni. Viszont, arra vigyázz, hogy nem vagyunk egyformák. Tehát, amit te ártatlan viccnek szánsz, az lehet, hogy egy másik embernek bántó, sértő. Mert lehet, hogy ő azt a dolgot nehezebben éli meg. Figyelj oda, hogy a viccelődéssel ne bánts meg másokat. (gondolom eddig sem tetted szándékosan) Tapasztald ki, hogy melyik embernél mi fér bele, milyen helyzetekben veszi a viccet, és milyen jellegűt.
2016. márc. 21. 05:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon odafigyelek a vicceimre, talán ha egyszer bántottam meg valakit vele, akkor is azért,mert nem tudtam,hogy mit mondok, meg azért is, mert nem klasszikus viccekkel szoktam jönni,hanem ahogy a helyzet adja. Én is ismerek olyat,akinek egy vicce sem jó, de mégis nyomja megállás nélkül. A kérdésemet meg azért tettem fel,mert azt veszem észre,hogy a mostani közegemben (nem tudok ellene mit tenni, suli) a legtöbb ember nem vevő ezekre a dolgokra. Van egy komoly énem, amit elő tudok venni,ha kell, és náluk elő is szoktam, de nem nagyon szeretem, meg az csak tényleg akkor jön elő,amikor a helyzet adja. Legtöbbször inkább magamban vagyok olyankor, és nézem, ahogy karót nyeltek társalognak, ami azért is vicces,mert nagyjából egy korban vagyunk.
2016. márc. 21. 14:38
 5/9 anonim válasza:

Szerintem nem baj ha viccelodsz es sok mindenbol viccet csinalsz hiszen nem szabad mindent tul komolyan venni. De ha esetleg tenyleg komolyabbra fordulna a dolog akkor illik komolyan viselkedni :)

Egyebkent en is ilyen vagyok de tudom hol a hatar :)

2016. jún. 14. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem probléma, viszont azért nem árt tudni, hol a határ.. :) Ügyelj arra, hogy a vicceiddel ne bánts meg másokat! Lehet, hogy amit te mókásnak tartasz, azt más zokon venné.
2016. jún. 14. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát volt barátom is ilyen volt, először vicces volt, de később már inkább idegesítő, az nem baj, ha humort viszel az életedbe ill. másokéba csak tudd hol a határ.:D
2016. dec. 3. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki nagyon sokat viccelődik az egyre unalmasabb lesz. Osztálytársam tök normális, meg minden jófej, viszont már rohadtul unalmas hogy mindig perverz vicceket tol és mindenen fake röhögést nyom hogy megkedveljék.

Szerintem csak ritkábban poénkodj és ne legyen erőltetett, de ne fogd vissza a valódi éned annyira.

Nem kell felnőnöd.

2016. dec. 18. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem bántásból,de semmi közöm nincs az osztálytársadhoz. Mármint annak nincs,amit leírtam, mert teljesen más a problémám. :D
2016. dec. 19. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!