Miért ilyen komolytalan mostanság a 17-22 évesek többsége?
Csak a pia és a bulizás a fontos, semmi tobb...
Most erettsegizek es az osztálytársak fele azt se tudja hova menjek tovabb, miből fog élni. Még a tanulást is lesz@rjak, ezekből lesz a sok munkanélküli, akik meg 30 évesen is az anyjuknal laknak majd? (50 éve ilyenkor mar szinte dolgoztak, családot terveztek, küzdöttek, mostansag meg csak a bulik)
Hát én szoktam inni,és ez az év úgy is néz ki hogy lehet megbukok matekból,mert nagyon nem megy+a tanárunk se valami jó,és erre is egy külső szemlélő azt mondaná rólam mint amit te is irtál,de aki ismer tudja hogy ez nem egészen igy van.
Sokat idegeskedek a rossz jegyeken,nem olyan jól van,leszarom stilusban állok hozzá,de matekból ettől még sok a rossz jegyem.
Én 10.-es vagyok,de nekem sincs fogalmam hova menjek tovább,mert mindenki ezzel jön hogy mérnökök,informatikusok meg hasonlók keresnek jól,igen,de ha nincs is tehetségem hozzá,és nem is akarok az lenni akkor vajon mi legyen?
Mert ezen kivül szinte mindenre az a reakció hogy nem lehet elhelyezkedni,nem lehet megélni belőle stb,tehát hiába érdekel igy valami,ha egyszer abból "nem lehet megélni",legalábbis mindenki ezt mondja,fölöslegesen meg minek végezzek el szakmát/szakot az egyetemen,ha aztán nem kellek sehova?
Tehát ami érdekel abból nem lehet megélni,tehát nem tudom én se hogy hova menjek tovább.
Na,és akkor mi van,ha 30 évesen is az anyjuknál laknak?
Van egy ismerősöm,egyetemi végzettsége is van,biztos munkahelye ahol 130 ezret keres(igaz,nem 200.000 ezreket,mert Magyarországon kevés helyen fizetnek annyit),32 éves,mégis az anyánál lakik,na és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!