Van olyan könyv, film vagy sorozat, ami megváltoztatta az életedet?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 19:17
11/15 anonim válasza:
Igen, bár inkább a látásmódomat, mintsem az életemet. Sorozat címe:Hatalmas kis hazugságok
12/15 K...László válasza:
A Mission Impossible sorozat úgy 25 évvel ezelőtt. Azóta érdekelnek a technikai dolgok, az elektronika, híradástechnika, cnc gépek,3D nyomtatók, hologramm, kódfeltörés, titkosítás, lehallgatási módszerek, álcázás, bűvészet, tudatalatti befolyásolás, meg még ami nem jut eszembe. Nem rég visszanéztem egy online filmnéző oldalon néhány részt, de már unalmasnak és túl régimódinak találtam. Gyerekként még hatott rám.
13/15 anonim válasza:
Nekem bizony mindegyik megváltoztatta. Előtte nem ismertem, utána viszont már valamennyire igen... Amelyiket már végig is tudtam olvasni, vagy nézni - az gondolom még jobban megváltoztatta az életem, hiszen még jobban megismertem...
14/15 anonim válasza:
Van, az Amerikai pite összes része :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!