Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban fura ez manapság?

Valóban fura ez manapság?

Figyelt kérdés

Nincs Facebook-om, instagramom, sem más közösségi profilom (e-mail címem persze van).

Ha nem kaptam ajándékba okostelefont, még mindig régi nyomógombosom lenne. A jelenlegim 4 éves, de nem szeretném lecserélni addig, ameddig teljesen tönkre nem megy.

Ugyanígy autóm sincsen, nem is szeretnék soha, illetve technikai cuccaim sem asztali gépen, laptopon és telefonon kívül.

Egyedüli szenvedélyem a könyvek, azokból is inkább az antikvár darabok (minnél réggebbi, annál jobb). Ruhákból is az egyszerűeket szeretem, illetve szándékosan kicsi a ruhatáram (kombinálható és átlátható), de ez már nem igazán ide tartozik.

23n

2017. aug. 4. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Fura de ha te igy boldog vagy (es masoknak nem artasz) akkor ki a fenet erdekel??
2017. aug. 4. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
kimaradt: ha nem kaptam volna
2017. aug. 4. 11:57
 3/10 anonim válasza:
Egy kicsit fura, de nema facebook és az instagram miatt. Az autó miatt, de ha neked így jó, akkor okés. Akönyvekkel semmi baj nincs, de ruhatárat újíthatnál. Ez nem a 19. század. Fejlődni kéne. De ha neked ez így jó, és jól érzed magad, akkor nem baj. Remélem azért sok barátod van.
2017. aug. 4. 12:00
 4/10 anonim válasza:
Olyan szempontból fura, hogy a legtöbb ember nem így áll hozzá a dolgokhoz, de amúgy szerintem nincs gond veled, ha te így érzed jól magad.
2017. aug. 4. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Sehol sem vagy Jack Reacherhez, Lee Child regényhőséhez képest. Ő csak egy összecsukható fogkefét, némi készpénzt, egy bakkártyát és egy útlevelet hord magával, és így vándorol szerte Amerikában, meg a világban.
2017. aug. 4. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:
2, Nem régiek a ruháim, maximum vannak olyanok, amik régiesek, szeretem a vintage egyberuhákat, szoknyákat blúzokat, de vannak úgymond normális darabjaim is
2017. aug. 4. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem fura. Annyi a különbség köztünk, hogy én szeretek öltözködni és szórni a pénzt sajnos. De semmi nem áll távolabb tőlem a műszaki dolgoknál.

Komolyan mondom úgy érzem, mintha a mai világban mindenki fizikus vagy műszerész lenne. Nekem 6 évig volt nyomógombos telefonom, amikor már rég mindenkinek okostelefonja volt. A mostani okostelefonom másfél éve van nálam, használtan vettem. Műszaki területen nagyon árérzékeny vagyok, a kinézet is számít egy picit, de az kb. csak azon a szinten, hogy ne legyen antennája a telefonomnak 2017-ben, ennyi, szóval újat biztos hogy nem veszek mert túl sokba kerül. Kötélből vannak az idegeim, de szerintem idegileg nem bírnám ha egy több tízezres telefon lenne nálam állandóan, szerintem az ahhoz túl nagy érték, hogy közterületen nálunk legyen. Ha a tízezres telefonommal történik valami, akkor az még a több is veszett Mohácsnál esete, nem baj. De egy 50 vagy 100 ezres telefonnál idegrohamot kapnék.

Még kb. egyszer sem mentem fel a netre a telefonommal, azt sem tudom hogy kell, csak sejtéseim vannak. Nálam nagyobb műszaki analfabéta nem tudom van-e a korosztályomban, pedig fiú vagyok. Nekem annyi a lényeg, hogy legyen net és kész. A közösségi oldalak közül csak Facebookon vagyok fent, de van, hogy több napig felé se nézek.

Az autók engem se érdekelnek, kb az öt legismertebb autómárkát talán ha fel tudnám sorolni, de még abban sem vagyok biztos, szóval ennyire nem. Nincs jogsim, nem is tervezem letenni, városban minek.

22/F

2017. aug. 4. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Szenvedélyed a könyvek, ez nagyon dícséretes. Figyelmedbe ajánlanám a Bibliát. Lehet kérni segítséget a megértéshez, talán ez is fura sokaknak. Egy felbecsülhetetlen értékű könyvgyűjtemény, a jövőre vonatkozó ígéretével együtt. Olvasói túlélői lehetnek Armageddonnak.
2017. aug. 4. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2017. aug. 5. 01:27
 10/10 anonim válasza:
72%

egyáltalán nem fura, szerintem figyelemre méltó, nem maradsz le semmiröl. A facebook lerombolja az ember önértékelését, mert mindenki a legjobb pilanataiban készitia képeit és, a használok öszehasonlitják magukat másokal. Amugy nem kell foglalkozni vele hogy mások mit gondolnak rólad ha ugy vagy boldog.

A többi meg teljesen normális, ha nem akarsz kocsit, olcsobb is a tömegközlekedé. De ez mind a neveltetésen mulik.

2017. aug. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!